Erence: Hizmete devam

Erence: Hizmete devam

Belek kampına devam eden Şekerspor Türkiye Kupası maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Türk futboluna hizmet etmeye ara vermeden devam edeceklerini söyledi

TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, klasman grubunun ikinci yarısı için hazırlıklarını sürdürüyor. Belek’te kamp çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlılar, 9 Ocak’ta oynanacak Ziraat Türkiye Kupası’nda İstanbul Büyükşehir maçı öncesinde kondisyon depoluyor. Günde yaptığı çift idmanla ikinci yarıda çok daha iyi bir performans ortaya koymanın hesaplarını yapan temsilcimizde moraller yerinde.

Yeşil-beyazlılar kupa maçı tarihinin yakın olması nedeni ile her hangi bir hazırlık maçı programı yapmadı. Önümüzdeki Cumartesi günü Türkiye Kupası’nda deplasmanda zorlu bir sınav verecek olan temsilcimiz bugün yapacağı çift kale maçta İstanbul Büyükşehir maçının teknik ve taktiğini hazırlayacak. Yeşil-beyazlılar, yarın yapacağı çalışmanın ardından Belek kampını noktalayacak ve İstanbul’a gidecek.
Bir diğer taraftan da teknik adam Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapora göre takımdaki eksikleri ara transfer döneminde gidermek isteyen temsilcimiz, iki forvet ve bir stoper ile sözleşme imzalayarak 3 nokta isimi takıma kazandırmış oldu. Temsilcimiz Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor’da forma giyen stoper Bahadır Sekizkardeş, Bucaspor’dan forvet Erman Özcan ve Kardemir Demir Çelik Karabükspor’dan forvet Abdullah Apak’ı renklerine bağladı.
Ayrıca Konyaspor’un başarılı kaptanlarından Ömer Gündostu’nun isminin de Şekersporla anıldığı gelen haberler arasında. Tecrübeli futbolcunun yakınlarına, Şekerspor’da seve seve oynayabileceğini, dahası boş mukaveleye imza atabileceğini, bunun için de gereken fedakarlığı yapabileceğini söylediği bildirildi.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, transfer konusunda teknik ekiple birlikte hareket etiklerini tecrübeli çalıştırıcı Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapor doğrultusunda önemli isimleri karolarına kattıklarını söyledi. Sezon başından itibaren gol yolarında sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Erence; “Öncelikle bu durumdan yola çıkarak tüm kamuoyunun hem fikir olduğu forvet mevkisine iki önemli transfer yaptık. Yaşadığımız sıkıntıyı Erman ve Abdullah ile gidereceğimizi düşünüyorum. Son transferimiz stoper Bahadır ile de hem geleceğe yönelik bir sporcuyu bünyemize kattık, hemde bu mevkide alternatiflerimizi artırmış olduk. İhtiyaç duyduğumuz mevkilere kaliteli isimleri kazandırarak hedefimiz olan Bank Asya için önemli bir adım attığımızı düşünüyorum. Ara transfer döneminin kalan bölümlerinde ise genç ve gelecek vadeden isimler olmadığı takdirde başka futbolcu ile anlaşmayacağız. İyi kadromuzu daha da güçlendirdik. Bizim bir hedefimiz var ve bu hedefe kesinlikle ulaşacağız” dedi.
“Şekerspor isminin olduğu her yerde hedef ve başarı olmazsa olmazlardandır” diyerek iddialı bir ekip olduklarının altını çizen Kulüp Başkanı Erence sözlerine şöyle devam etti: “Şekerspor olarak Konya ve Türk futboluna hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Bu hizmetimiz artarak devam edecektir. Milli takımlara gönderdiğimiz Ömer Ali ve Abdullah gibi isimlerin sayısını her geçen gün artıracağız. Kısaca Türk futbolu için elimizde olan tüm imkanları her zaman seferber edeceğiz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.