Ereğlispor  şampiyonluk kupasını aldı

Ereğlispor şampiyonluk kupasını aldı

Konya Amatör Küme 2018-2019 Futbol Sezonu'nda Süper Grupta şampiyon olan Ereğlispor kupasını aldı

Son hafta Ereğli'de en yakın rakibi Gölyazı Belediyespor müsabakasını kendi saha ve seyircisi önünde kazanan Ereğlispor grubu birinci tamamladı ve gelecek sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de yer almaya hak kazandı.

Maç öncesi yapılan programda; Antalya'da gerçekleşen TASKK Toplantısı nedeniyle programa katılamayan Federasyon Başkanı Remzi Ay'a sunulan plaketi Federasyon Genel Sekteri M. Ali Çakar alırken Federasyon yönetim kurulu üyeleri müsabakanın hakemlerine ve takım kaptanlarına çiçek takdim ederek başarılar dilediler.

Maçtan sonra Ereğlispor'a şampiyonluk kupası ise; Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Futbol İl Temsilcisi Tahir Taşyüz, Federasyon Genel Sekreteri M. Ali Çakar, Mali Sekreterz Faruk Hatipoğlu, Eğitim Sekreteri İbrahim Karabacak, Ereğlispor Başkanı Bilgin Kamış, kulüp yöneticileri ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Konya Amatör Spr Kulüpleri Federasyonundan yapılan açıklamada: " Ereğlispor'u kutlar, gelecek sezon yer alacağı Bölgesel Amatör Lig'de başarılar dileriz. Süper Grubu ikinci bitirerek Bölgesel Amatör Lig sıralamasına göre direk BAL Ligi'ne yükselme ihtimali yada Play-Off oynayacak olan Gölyazı Belediyespor'u da tebrik eder, Süper Gruptan 1. Amatör Küme'ye düşen Ülkümspor, Yeni Doğanhisarspor ve Yeni Emirgazi Belediyespor'a geçmiş olsun dileklerimizi sunarız. Ayrıca tüm kulüplerimizi amatör futbola katkılarından ve centilmence maçlarından dolayı teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz" denildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.