Ereğli’nin sultanları yenilgiye üzgün

Ereğli’nin sultanları yenilgiye üzgün

Ligin ilk yarısında deplasmanda set vermeden mağlup ettiği Beşiktaşa kendi saha ve seyircisi önünde aynı sonuçla mağlup olan Ereğli Belediyesporda moraller bozuldu.

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Yeşil-Beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ikinci yarıya kötü başlamanın üzüntüsü yaşanıyor. Kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşan ve salondan 3-0 mağlubiyetle ayrılarak taraftarlarını üzen temsilcimiz haftayı 14 puanla tamamladı.
Beşiktaş karşısında ilk iki sette başa baş bir oyun sergilediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “İlk iki sette iyi mücadele ettik. Üçüncü sette ise istediğimiz oyunu sergileyemedik ve salondan 3-0 mağlup olarak ayrıldık. Saha ve seyirci avantajını değerlendiremediğimiz için üzgünüz. Ancak ikinci yarı yeni başladı. Önümüzde daha çok maç var. Ereğli Belediyespor olarak geride kalan maçlarımızı kazanarak sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.
Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar ise kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini ifade ederek, “Beşiktaş’tan çekinmiyorduk ve onları yenebilirdik ancak olmadı. Yapılan basit hatalar maçı kaybetmemize neden oldu. Bu maçtan dersler çıkarmamız gerekiyor. Önümüzdeki maçta bu hataları yapmayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.