Ereğli’nin sultanları moralsiz

Ereğli’nin sultanları moralsiz

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde mücadele eden Ereğli Belediyespor’da üzüntü hakim.

Deplasmanda Eczacıbaşı Zentiva ile karşılaşan ve rakibine 3-1 yenilen Yeşil-Beyazlılar ligdeki kötü gidişini bu hafta da sürdürmüş oldu.

Eczacıbaşı Zentiva karşısında ilk sette etkili bir oyun sergilediklerini, ancak bu iyi oyunu diğer setlere yayamadıklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Güçlü rakibimiz karşısında ilk sette etkili bir oyun sergiledik ve 25-20 kazandık. Diğer setlerde aynı başarıyı sergilemek istedik ancak olmadı. Puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Ereğli Belediyespor olarak geride kalan maçları kazanmaya çalışıp, sezonu en iyi yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'nde 15. hafta maçlarına yarın oynanacak 4 karşılaşma ile devam edilecek. Program şöyle:13 Şubat Cumartesi: 17:30 İller Bankası-Beşiktaş (Selim Sırrı Tarcan), 13:00 Bursa Nilüfer Belediye-Vakıfbank Güneş Sigorta (Bursa Atatürk), 15:00 Galatasaray-Beylikdüzü (TVF 50. Yıl), 16:00 Karşıyaka DYO-Ankaragücü (İzmir Mavişehir), Pazar: 17:30 Yeşilyurt-Fenerbahçe Acıbadem (Yeşilyurt)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.