Ereğli’nin sultanları moralli hazırlanıyor

Ereğli’nin sultanları moralli hazırlanıyor

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor, sezonun ilk haftasında deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Beşiktaş ile yarın oynayacağı ikinci yarı ilk maçına odaklandı.

Sezonun ilk yarısının son iki haftasında çıkış yakalayan ve puanını 14 yaparak ilk bölümü 7’nci sırada tamamlayan Ereğli Belediyespor, ikinci yarıya iyi başlangıç yapmak istiyor.

Yeşil-Beyazlılar, Cumartesi günü kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Teknik ve taktik ağırlık idman gerçekleştirecek olan temsilcimiz daha sonra kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Beşiktaş takımından çekinmediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Her iki takım içinde kolay maç olmayacak. Hazırlıklarımızı bugün yapacağımız antrenmanla tamamlayacağız. Takımda moraller yüksek. Hedefimiz güçlü rakibimiz karşısında etkili bir oyun sergileyerek salondan galibiyetle ayrılmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Yönetim olarak teknik heyet ve oyunculara güvenlerinin tam olduğunu kaydeden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin ise “Ligin güçlü isimlerinden Beşiktaş’ı ağırlayacağız. Hazırlıklarımızda son aşamaya geldik. Takımda moraller yüksek. Yönetim olarak oyuncularımıza güvenimiz tam. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanırsak, maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Ligin ilk yarısında iyi bir grafik çizmemize rağmen tam olarak istediğimizi aldık diyemeyiz. İkinci yarıda çok daha iyi bir performans ortaya koyarak geçtiğimiz yıl yakaladığımız başarıyı tekrar etmek istiyoruz. Bunun için iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İyi bir ekibiz ve ikinci yarıya iyi başlamak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtıp Beşiktaş’ı yenmek istiyoruz. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.