Ereğlinin sultanları Galatasaray önünde

Ereğlinin sultanları Galatasaray önünde

Sezon başından bu yana gerek Teledünya Türkiye Kupası ve gerekse Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde oynadığı 6 maçı da kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli..

Sezon başından bu yana gerek Teledünya Türkiye Kupası ve gerekse Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde oynadığı 6 maçı da kazanarak tüm dikkatleri üzerine çeken yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün İstanbul deplasmanında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray-Ereğli Belediyespor voleybol müsabakası saat 19.30’da İstanbul Burhan Felek Spor Salonunda başlayacak. Aroma Bayanlar Voleybol Ligi’nde 3’te 3 yapan Ereğli’nin sultanlarında eksik oyuncu bulunmuyor.
Yeşil-beyazlı takımın Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Genç ağırlık kadromuz, başarılı sonuçlar alıyor ve bu da bizi memnun ediyor. Şu ana kadar oynadığımız takımlar yenebileceğimiz takımlardı. Galatasaray onlardan daha güçlü bir takım, ancak bizim altımızda yer alıyorlar. Mutlaka kendi evlerinde kazanmak isteyeceklerdir. Bizse elimizden geleni yapıp, galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Sadece 1 puan kaybettik. Yeşilyurt maçında biraz daha dikkatli olabilsek, o 1 puanı da vermeyecektik. Daha önceki maçlar geride kaldı, önümüze bakmak zorundayız. Galatasaray maçı sonrası 33 günlük ara var, biz de bu arayı iyi değerlendireceğiz. Hedefimiz belli, Balkan şampiyonasını Ereğli’ye getirebilmek. İstikrar sürerse, olmaması için neden yok” ifadelerini kullandı.
Ereğli Belediyespor’un antrenörü Mustafa Çayır ise yakaladıkları galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi. Galatasaray’ın iyi bir takım olduğunu ve kendilerinin ise kazanarak liderliğe devam etmek istediklerini ifade eden Çayır; “İstanbul’a kazanmak için gittik. İyi ve genç bir ekibiz. Tek düşüncemiz Ereğli’ye morali ve daha iyi bir hava yakalayarak dönmek. bunun için iyi mücadele ederek istediğimiz sonucu almak istiyoruz. İnşallah Konya ve Ereğli’nin yüzünü ağartırız” diye konuştu.
Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Lig’de bugün oynanacak olan maçlar ise şöyle: 13.00 Fenerbahçe-Ankaragücü, 14.00 Pursaklar-Beşiktaş, 15.00 Vakıfbank-İller Bankası, 16.00 İBA Kimya TED-Eczacıbaşı, 16.00 Yeşilyurt-Nilüfer Belediyesi, 19.30 Galatasaray-Ereğli Belediyesi
MERHABA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.