Ereğli’nin gözü zirvede

Ereğli’nin gözü zirvede

Yarıyı Beylikdüzü galibiyeti ile kapatan Ereğlisporda 2. yarı hazırlıkları Pazartesi günü başlayacak. Devreyi 14 puanla 7nci sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar ligi ilk 5 içerisinde kapatmak istiyor

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde ilimizi temsil eden Ereğli Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına Pazartesi günü yapacağı antrenmanla start verecek. İlk yarıyı Beylikdüzü galibiyeti ile kapatan Yeşil-Beyazlı ekip, sezonu ilk 5 içinde tamamlamak istiyor. Hazırlıklarını Ereğli’de sürdürecek olan Ereğli Belediyespor, ikinci yarının ilk maçını kendi sahasında Beşiktaş ile yapacak.

İlk yarıyı hedefledikleri yerde tamamladıklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “İlk yarı yabancı oyuncularımızın olmayışı nedeniyle bazı maçlarda şansızlıklar yaşadık. Ancak son haftalarda alınan galibiyetlerle devreyi 7’nci sırada tamamladık. İkinci yarı hazırlıklarına ise Pazartesi gününden itibaren başlayacağız. Çalışmalarımızı günde çift antrenman yaparak sürdüreceğiz. İkinci devrede ise hedefimiz iyi maçlar çıkartıp, sezonu ilk 5 içinde kapatmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Takıma takviye yapmayı düşünmediklerini ifade eden Başkan Ertekin, “Kulüp olarak transfer yapmayı düşünmüyoruz. İyi bir kadromuz var. Oyuncularımızın hepside kaliteli. Yolumuza kadromuzda bulunan oyuncularla gideceğiz” dedi.
Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübüne’de teşekkür eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Konya’yı erkekler grubunda temsil eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Başkanı Mehmet Ataman Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerine de bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu iki takım voleybolda Konya’yı temsil ediyor. Konyalı voleybolseverlerin bizlere sahip çıkmaları gerekiyor. Verecekleri maddi ve manevi destekle Ereğli Belediyespor ile Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü başarılı sonuçlara imza atacaklardır” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.