Ereğlili kızlar lidere bileniyor

Ereğlili kızlar lidere bileniyor

Ereğli Belediyespor, ikinci yarının ikinci haftasında ligde lider durumda bulunan ve ikinci yarıya Fenerbahçe'yi mağlup ederek moraülli başlayan Vakıfbank'ı konuk edecek.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ikinci yarının ikinci haftasında ligde lider durumda bulunan ve ikinci yarıya Fenerbahçe'yi mağlup ederek moraülli başlayan Vakıfbank'ı konuk edecek. Temsilcimiz zorlu mücadelenin hazırlıklarına ara vermeden başladı. Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi'ne yenilerek devreye moralsiz başlayan yeşil-beyazlılar lideri eli boş göndererek iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak istiyor. Ereğli Belediyespor'da önemli bir eksik bulunmuyor.

Ereğli Belediyespor Antrenörü Mustafa Çayır, lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını ve bu hafta önemli bir rakibi ağırlayacaklarını söyledi. Tek hedeflerinin evlerinde kazanmak ve iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak olduğunu ifade eden Çayır; “Lider Vakıfbank maçında alacağımız galibiyet bize büyük moral verecektir. Bunun bilinci ile çalışmalırımızı sürdürüyoruz. Kendi evimizde istediğimizi almak için mücadele edeceğiz” dedi.

12. haftada alınan sonuçlar ve 13. haftanın programı şöyle: 12. hafta sonuçları: İlbank-Sarıyer Belediyesi.: 2-3, İBA Kimya TED Kolejliler-Nilüfer Belediyesi: 3-0, Bursa Büyükşehir Belediyesi-Galatasaray Daikin: 1-3, Beşiktaş Bahçeşehir Üniversitesi-Ereğli Belediyesi: 3-1, Eczacıbaşı VitrA-Bakırköy Belediyesi: 3-0, Vakıfbank-Fenerbahçe: 3-1. 13. hafta programı:  27 Ocak Pazar: 13:00 İstanbul (Burhan Felek) Galatasaray Daikin-İBA Kimya TED Kolejliler, 13:00 Konya (Ereğli) Ereğli Belediyesi-Vakıfbank, 14:00 Bursa (Nilüfer) Nilüfer Belediyesi-Eczacıbaşı VitrA, 15:00 İstanbul (Burhan Felek) Fenerbahçe-İlbank, 15:00 İstanbul (Yeşilyurt) Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt-Beşiktaş Bahçeşehir Üiversitesi, 16:30 İstanbul (Bahçeköy Orm.Fak.) Sarıyer Belediyesi-Bursa Büyükşehir Belediyesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.