Ereğli’de maddi sıkıntı çözülemiyor

Ereğli’de maddi sıkıntı çözülemiyor

Yeşil-Beyazlılarda maddi sıkıntı yüzünden transfer yapılamazken, Kulüp Başkanı Fethi Ertekin tüm işadamlarına çağrıda bulunarak, “Herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor” dedi.

Aroma Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor’da maddi sıkıntı sürüyor. Antrenör Ata Onar ile yollarını ayıran ve kadrosunda bulunan tüm oyuncularla sözleşmesi sona eren Yeşil-Beyazlı yönetim parasal sıkıntıyı çözmek için uğraş veriyor.

Kulüp olarak zor günler geçirdiklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin” Hocamızla yollarımızı ayırdık. Kadromuzda bulunan tüm oyuncuların ise sözleşmeleri sona erdi. Bütün takımlar transfer yaparken, biz yapamıyoruz. Sebebi de parasal sıkıntı. Belediye Başkanımız gereken her türlü imkanı sağlıyor ancak yeterli değil. Herkesin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Konya’da ki ve Ereğli’de bulunan işadamlarımızın bize destek vermeleri halinde transfer çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.
Öte yandan Mustafa Çayır ile herhangi bir anlaşmanın olmadığını ifade eden Başkan Ertekin, “Ata Onar hocamızla yollarımızla ayırdıktan sonra hiç bir hoca ile görüşmemiz olmadı. Mustafa Çayır ile de bir anlaşma sağlamadık. Kulüp olarak maddi sıkıntıyı aştığımız zaman hoca ve oyuncu arayışına gireceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.