Ereğli’de gözler Kupa’ya çevrildi

Ereğli’de gözler Kupa’ya çevrildi

Aroma Bayanlar 1.Voleybol Ligi Teledünya Türkiye Kupası 2. Etap 1.Turunda yarın kendi sahasında Fenerbahçeyi ağırlayacak olan Ereğli Belediyespor hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

Yeşil-Beyazlılarda önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. Zor bir karşılaşma olacağını ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar,” Yarın Türkiye Kupasında ilk sınavımızı Fenerbahçe karşısında vereceğiz. Zor bir maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Hedefimiz rakibimizi yenerek bir üst tura çıkmak. Bunuda başaracak gücümüz var”dedi. Ereğli voleybol severleri Fenerbahçe maçına beklediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin ise” Türkiye Kupasında Fenerbahçe’yi ağırlayacağız. Bu zorlu ve çekişmeli geçmesi beklenen maça tüm Ereğli voleybol severleri bekliyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. Verecekleri destek ile güçlü rakibimizi yeneceğimize inanıyorum” diye konuştu.

SULTANLAR 11. SIRAYA GERİLEDİ

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde 4. hafta maçları tamamlanırken, Fenerbahçe Acıbadem namağlup liderliğini sürdürüyor. Eczacıbaşı Zenitva’ya evinde 3-0 mağlup olan temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ligin 11. sırasına geriledi. Bayanlarda bu hafta yapılan 6 maçtan sadece biri 3-2’lik skora taşınırken, diğer 5 maç da 3-0 sonuçlandı. Haftanın en çekişmeli maçı, Ankara Selim Sırrı Tarcan Spor Salonu’nda Ankaragücü ile Karşıyaka DYO arasında yapıldı. Karşılaşmanın ilk setini 25-20 rakibine kaptıran Ankara ekibi, 2. seti 25-22, 3. seti ise 25-23 almayı başardı. 4. set 25-22 Karşıyaka DYO lehine sonuçlanınca maç tie-break setine taşındı. Bu setten 15-11 üstün ayrılmayı başaran Ankaragücü, karşılaşmadan 3-2 galip ayrılarak 2 puanı alan taraf oldu.  

Bu hafta puan tablosunda neredeyse yeri değişmeyen takım kalmadı. Galatasaray 1 basamak yükselerek 2. sıraya yerleşirken, Eczacıbaşı Zentiva 3 basamak birden atladı ve bu hafta 3. sırada yer aldı. Büyük çıkış yapan bir diğer takım, 4 basamak birden atlayan Vakıfbank Güneş Sigorta oldu. İstanbul ekibi 8. sıradan 4. sıraya yükseldi. 10. sıradan 6. sıraya yükselen Beşiktaş ile 11. sıradan 10. sıraya yükselen Ankaragücü, haftanın son çıkış yapan takımları oldu. Ligde 4. haftada alınan toplu sonuçlar ve 15 Kasım Pazar günü yapılacak 5. hafta maçlarının programı şöyle: 4. hafta sonuçları: Beylikdüzü-Galatasaray (0 - 3)Ankaragücü-Karşıyaka DYO (3 - 2) Beşiktaş-İller Bankası (3 - 0) Fenerbahçe Acıbadem-Yeşilyurt (3 - 0) Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Nilüfer Belediyesi (3 - 0) Ereğli Belediyesi-Eczacıbaşı Zentiva (0 - 3).

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.