Ereğli’de belirsizlik sürüyor

Ereğli’de belirsizlik sürüyor

Ereğli Belediyespor’da sessizlik sürüyor. Haftalardır güçlü bir sponsor arayışı içerisinde olan yeşil-beyazlıların, henüz hiçbir sponsor bulamaması takımın geleceği konusunda taraftarları oldukça endişelendirmeye başladı.

Ereğlili sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği bayan voleybol takımı, şu anda kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Selçuk Üniversitespor ve Diltaşspor’dan sonra, Ereğli Belediyespor da her an kapanma sinyalleri veriyor. Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Belediye imkanlarını zorlayarak takımı bu sezon da ayakta tutmayı ve 1. Lig’de kalmayı başardık. Ne var ki dayanacak gücümüz kalmadı. Çok güçlü bir sponsor bulamadığımız takdirde, belki de voleybol şubesini kapatabiliriz. Daha olmadı, genç takımla mücadelemizi sürdürürüz. Konya’yı ve Ereğli’yi en iyi şekilde temsil etmemize, başarılı olmamıza rağmen sponsorların destek vermeye yanaşmaması, bizleri derinden yaralıyor. Bu takım şahısların malı değil, Konya ve Ereğli’ye mal olmuş bir takım. Başka yerlerde olsa, böyle bir takım için bin tane sponsor bulunurdu. Bizse bir tane bile bulamıyoruz” diyerek sitemlerini dile getirdi.

Öte yandan Ereğlispor futbol takımını da bünyesine alan Ereğli Belediyesi, futbol takımı için de maddi kriz nedeniyle hiçbir şey yapamıyor. Yeşil-beyazlı ekibin, bu nedenle yeni sezonda ne gibi bir hedef koyacağı meçhul. Şu ana kadar Ereğli Belediyesi’nde konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.