Ereğli TED Kolejini bileniyor

Ereğli TED Kolejini bileniyor

Teledünya Kupasında yer aldığı A Grubunda karşılaştığı tüm rakiplerini silerek bir üst tura yükselen ve Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde ise 13 Ekim Perşembe günü evinde TED Kolejlileri ağırlayacak

Teledünya Kupasında yer aldığı A Grubunda karşılaştığı tüm rakiplerini silerek bir üst tura yükselen ve Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde ise 13 Ekim Perşembe günü evinde TED Kolejlileri ağırlayacak olan Ereğli Belediyespor, ligin ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyor. Başantrenör Mustafa Çayır nezaretinde bu maçın hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdüren yeşil-beyazlılarda herhangi bir eksik bulunmazken Çayır, “Teledünya Türkiye Kupasında oyuncularımın aldığı sonuç, beni bile şaşırttı. Tüm rakiplerini silerek, kalitelerini gösterdiler. Artık kupa geride kaldı, şimdi TED Kolejliler ile evimizde oynayacağımız ilk lig maçına konsantre oluyoruz.

 

İdmanlarımızı teke indirmedik, çünkü hala eksiklerimiz olduğunu düşünüyorum. Bunları giderebilmek için sıkı çalışmak zorundayız. Yeni yabancımız Nadia’nın çok çabuk uyum sağlaması da, bizleri sevindiriyor. Hiç yabancılık çekmedi ve kırk yıldır buradaymış gibi rahat. Son olarak bir kez daha altını çizerek söylemek istiyorum, biz Balkan şampiyonasını bu sezon mutlaka Ereğli’ye getireceğiz. Oyuncularımın gayreti ve benim bilgi birikimim maçlara yansıdığı an, kimseye kolay boyun eğmeyiz. Hepsine güveniyorum” diye konuştu. Ereğli Belediyespor bir taraftan lig maçı hazırlıklarını sürdürürken, öte yandan da sponsor arayışlarına devam ediyor. Yeşil-beyazlıların, şu ana kadar hiçbir sponsor bulamadığı ve sadece belediye desteğiyle ayakta kaldığı belirtildi.  

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.