Ereğli Karşıyaka önünde

Ereğli Karşıyaka önünde

Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Ereğli Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde Karşıyakayı ağırlayacak. Saat 13.30da başlayacak mücadelede temsilcimizin tek hedefi mutlak galibiyet

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, bugün kendi saha ve seyircisi önünde saat 13.30’da Karşıyaka DYO ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılar önemli bir eksik bulunmuyor. Geçen sezon yakaladığı başarıyı bu yıl da yakalamak isteyen ancak güçlü rakipleri karşısında istediği sonuçları alamayan Yeşil-Beyazlılar, 1 puan üzerindeki rakibini yenerek rahat bir nefes almak istiyor.

Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, Her iki takım içinde zor bir karşılaşma olacağını ancak saha ve seyirci avantajını kullanarak 3 puana ulaşacaklarını söyledi. Onar, “Bugün kendi evimizde zor bir sınav vereceğiz. Rakibimizin kadrosunda iyi oyuncular bulunuyor. Ancak bizde iyi bir ekibiz. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin ise Ereğlili voleybolseverleri bu maça beklediklerini ifade ederek, “Karşıyaka maçını kazanmamız gerekiyor. Takımımızda moraller yüksek. Taraftarlarımızdan bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Onların verecekleri destek ile rakibimizi Ereğli’den eli boş göndereceğiz” dedi. Öte yandan Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde bugün oynanacak olan 10. hafta karşılaşmalarının programı şöyle:
13.30 Beşiktaş-Fenerbahçe Acıbadem (İstanbul/Akatlar), 15.00 Beylikdüzü-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (İstanbul/TVF 50.Yıl), 17.00 Ereğli Belediyesi-Karşıyaka DYO (Konya/Ereğli), 17.30 Galatasaray-Yeşilyurt (İstanbul/TVF 50.Yıl) Gençler Ligi’nde ise program şu şekilde: 11.00 Beşiktaş-Fenerbahçe Acıbadem (İstanbul/Akatlar), 11.00 Galatasaray-Yeşilyurt (İstanbul/TVF 50. Yıl), 13.00 Beylikdüzü-V.Güneş Sigorta T. Telekom (İstanbul/TVF 50. Yıl), 14.00 Ereğli Belediyesi-Karşıyaka DYO (Konya/Ereğli Atatürk Spor Salonu)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.