Ereğli, İller sınavında

Ereğli, İller sınavında

İkinci yarıya Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayan Ereğli Belediyespor, bugün deplasmanda saat13.00te İller Bankası ile karşı karşıya gelecek. Sultanların tek hedefi evine galibiyetle dönmek

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden Ereğli Belediyespor, bugün saat 13.00’te deplasmanda İller Bankası ile karşı karşıya gelecek. Sezonun ikinci yarısına Beşiktaş mağlubiyeti ile başlayan Yeşil-Beyazlılar, İller Bankası maçını kazanarak ligde çıkışa geçmek istiyor. Bu maçın hazırlıklarını Ereğli’de yaptığı antrenmanla tamamlayan temsilcimizde eksik oyuncu bulunmuyor.

İller Bankası maçını kazanacaklarını ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Zor bir maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. Takım olarak galibiyete şartlanmış durumdayız. Oyuncularımıza ve teknik heyetimize güvenimiz tam. İyi oyun oynayıp maçı kazanarak Ereğli’ye döneceğiz” diye konuştu.
Beşiktaş mağlubiyetini bu hafta telafi edeceklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar ise “Geçen hafta kendi sahamızda Beşiktaş’a mağlup olmuştuk. Bu mağlubiyeti bu hafta telafi etmek istiyoruz. Rakibimizin kadrosunda iyi oyuncular bulunuyor. Ancak biz de iyi bir ekibiz. İller Bankası’nı mağlup ederek ligde yolumuza devam edeceğiz” dedi. Öte yandan ligde bugün oynanacak  maçların programı şöyle: 13.30 İller Bankası-Ereğli Belediyespor (Ankara/S. Sırrı), 17.00 Nilüfer Belediyespor-MKE Ankaragücü (Bursa/Nilüfer Bld.), 13.30 Beşiktaş-Beylikdüzü (İstanbul/Akatlar), 17.30 Eczacıbaşı Zentiva-Fenerbahçe Acıbadem (İstanbul/Eczacıbaşı), 13.00 Galatasaray-V. Güneş Sigorta T. Telekom (İstanbul/TVF 50. Yıl), 16.00 Karşıyaka-Yeşilyurt.(İzmir/Mavi Şehir)
FİLEDE DEV MAÇ
Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi bugün İstanbul’da dev bir maça sahne olacak. Lig lideri Fenerbahçe Acıbadem ile ikinci sıradaki Eczacıbaşı Zentiva, zirveyi ilgilendiren önemli maçta karşı karşıya gelecek. Eczacıbaşı Spor Salonu’ndaki karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde bu sezonki 12 maçını da kazanan son şampiyon Fenerbahçe Acıbadem 16 puanla namağlup şekilde liderlik koltuğunda otururken, tek yenilgisini Fenerbahçe Acıbadem’den alan Eczacıbaşı Zentiva ise 32 puanla ikinci sırada bulunuyor. Sezonun ilk yarısında yapılan maçı Fenerbahçe Acıbadem 3-0’lık sonuçla kazanmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.