Ereğli Eczacıbaşı önünde

Ereğli Eczacıbaşı önünde

İkinci yarıya kötü bir başlangıç yapan ve henüz galibiyetle tanışamayan Ereğli Belediyespor, bugün deplasmanda Eczacıbaşı Zenitva ile karşılaşıyor. Temsilcimizin hedefe evine galibiyetle dönmek

Ligin ilk etabını 7. sırada tamamlayan ancak ikinci yarıda istenileni veremeyen Ereğli Belediyespor, güçlü rakibi Eczacıbaşı Zentiva ile bugün saat 17.30’da İstanbul’da karşılaşacak. Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor bugün saat 17.30’da deplasmanda Eczacıbaşı Zentiva ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Yeşil-Beyazlılar zorlu karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılmak amacında.

Sezonun ilk bölümünü 7. sırada tamamlayan ancak ikinci yarıda oynadığı Beşiktaş, İller Bankası ve Galatasaray maçlarını kaybeden Yeşil-Beyazlılar, kötü gidişe dur demek istiyor. Her iki takım içinde kolay bir maç olmayacağını ifade eden Yeşil-Beyazlı ekibin tecrübeli çalıştırıcısı Ahmet Ata Onar, “Ligde kötü günler geçiriyoruz. Şu anda istediğimiz noktada değiliz. Bugün deplasmanda ligin güçlü isimlerinden Eczacıbaşı Zentiva ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Rakibimizden çekinmiyoruz. İyi oyu oynayıp, maçı kazanmayı arzu ediyoruz” dedi.
Eczacıbaşı Zentiva maçının zor geçeceğini ifade eden Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Fethi Ertekin ise, “Takımda moraller yüksek. Ligde kötü günler geçiriyoruz. İkinci yarıda oynadığımız 3 maçı da kaybettik. Hedefimiz bu zorlu karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılmak” diye konuştu. Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi 15. hafta programı şu şekilde: Bugün 17.30 Eczacıbaşı Zentiva-Ereğli Belediyesi (İstanbul/Eczacıbaşı), 13 Şubat Cumartesi 13.00 Nilüfer Belediyesi-V.Güneş Sigorta T. Telekom (Bursa/Atatürk), 15.00 Galatasaray-Beylikdüzü (İstanbul/TVF 50. Yıl), 16.00 Karşıyaka DYO-MKE Ankaragücü (İzmir/Mavi Şehir), 17.30 İller Bankası-Beşiktaş (Ankara/S. Sırrı), 14 Şubat Pazar 17.30 Yeşilyurt-Fenerbahçe Acıbadem (İstanbul/Yeşilyurt)
DİLTAŞ, ARKAS’I BEKLİYOR
Öte yandan Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ilk kez mücadele eden ancak iyi oyununu skora yansıtamayan ve alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, yarın ertele maçında Arkas ile oynayacağı kritik karşılaşmadan en iyi sonuçla ayrılmak arzusunda. Ligin ilk yarısında sonradan toparlanan ancak ikinci yarıya iyi başlayamayan ve üst üste aldığı kötü sonuçların ardından işini zora sokan temsilcimiz İzmir deplasmanında Arkas ile oynayacağı maçtan puan ya da puanlar hedefliyor. Arkas’ın gücünü bildiklerini ancak salona kazanmak için çıkacaklarını belirten antrenör Ünsal İsmail Kırıcı, “Yönetim, teknik heyet ve sporcular galibiyete kenetlendik. Bizim için hedef maçlar belli ama Arkas karşısına da galibiyet için çıkacağız. Yeni transferimizin katkısının yanı sıra 3-2’lik maçları kazandığımız taktirde rahat rahat ligde kalacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.