Ereğli Beylikdüzü önünde

Ereğli Beylikdüzü önünde

Karşıyaka DYO karşısında çok önemli bir galibiyet elde eden Ereğli Belediyespor, ilk yarı perdesini bugün kapatıyor. Evinde Beylikdüzünü ağırlayacak olan temsilcimizde tek hedef galibiyet

Aroma Bayanlar Birinci Ligi’nde inişli çıkışlı bir grafik çizen ancak geçen hafta sahasında İzmir temsilcisi Karşıyaka DYO karşısında çok önemli bir galibiyete imza atan Ereğli Belediyespor, bugün 11’nci ve ilk yarının son haftasında Ereğli Atatürk Spor Salonu’nda saat 13.30’da başlayacak mücadelede ligin dibine demir atan Beylikdüzü’nü konuk edecek

Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan ve kendi tesislerinde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan temsilcimiz, alacağı galibiyetle ilk yarıyı moralli bitirmek istiyor.
Beylikdüzü karşılaşmasını kazanmaya mecbur olduklarını söyleyen, Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Devre arasının son mücadelesini yarın (bugün) Beylikdüzü ile yapacağız. Hazırlıklarımızı tamamladık. Maç saatini bekliyoruz. Takımda önemli bir eksiklik bulunmuyor. Play-Off iddiamızı sürdürmek için bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bu maçı kazanmaya mecburuz. Kendimizi sadece kazanmaya şartlandırdık. Taraftarlarımızın da bize vereceği desteği alarak galibiyete ulaşacağımıza inanıyorum. Beylikdüzü ile zorlu bir karşılaşma oynayacağız” dedi.
Taraftarların da desteği ile hedeflerine ulaşacaklarına inandıklarının altını çizen Onar, bugün oynayacakları zorlu karşılaşmada tüm sevenlerini ve Ereğli’yi yanlarında görmek istediklerini belirterek, taraftarları maça davet etti. Aroma Bayanlar Birinci Ligi’nde bugün oynanacak 11’nci ve ilk yarının son maçlarının programı şöyle:  13.30 Ereğli Belediyesi-Beylikdüzü (Konya/Ereğli Atatürk), 14.30 Karşıyaka DYO-Nilüfer Belediyesi (İzmir/Mavi Şehir), 17.30 Yeşilyurt-Eczacıbaşı Zentiva (İstanbul/Yeşilyurt) Genç Bayanlar Ligi’nde ise ilk yarı perdesini kapatacak karşılaşmalar şu şekilde: 11.00 Ereğli Belediyespor-Beylikdüzü (Konya/Ereğli Atatürk Spor Salonu), 12.00 Karşıyaka DYO-Nilüfer Belediyesi (İzmir/Mavi Şehir), 15.00 Yeşilyurt-Eczacıbaşı Zentiva (İstanbul/Yeşilyurt)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.