Ereğli Belediye Pursaklar önünde

Ereğli Belediye Pursaklar önünde

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Liginde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ikinci hafta karşılaşmasında bugün Ankara deplasmanında Pursaklar İhtisas ile karşı karşıya gelecek.

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Ereğli Belediyespor, ikinci hafta karşılaşmasında bugün Ankara deplasmanında Pursaklar İhtisas ile karşı karşıya gelecek. Pursaklar Spor Salonu’nda oynanacak zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak. Hazırlıklarını tamamlayarak dün Başkent’e giden Ereğli Belediyespor’da eksik yok, moraller yerinde. Sezona galibiyetle başlayan yeşil-beyazlılar, deplasmanda ilk zaferini elde ederek 2’de 2 yapmak istiyor.

 

Ereğli Belediyespor antrenörü Mustafa Çayır,  Ankara’dan eli boş dönmeyeceklerini ifade ederek“Ligde evimizde oynadığımız sezonun ilk maçında TED Kolejliler’i üstün bir oyunla set bile vermeden deviren oyuncularımı kutluyorum. Hepsinin eline koluna sağlık. Artık bu maçı unuttuk, bugün oynayacağımız Pursaklar maçına konsantre olduk. Bu maçı kazanıp ikide iki yapacağız. Ben oyuncularımın hepsine güveniyorum. Bu takım, geçtiğimiz sezon ulaşamadığı Balkan şampiyonası hedefine bu sezon mutlaka ulaşacak. Konya’yı ve Ereğli’yi en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.

 

Ligde bugün ayrıca birbirinden çekişmeli 3 karşılaşma daha oynanacak. Günün en önemli maçında Beşiktaş ile Eczacıbaşı Vitra karşı karşıya gelecek. Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak derbi mücadelesi verecek. Lige galibiyetle başlayan Beşiktaş güçlü rakibini devirerek zirve yarışını kayıpsız sürdürmek istiyor. İlk haftayı maç yapmadan geçiren Eczacıbaşı ise bugün kazanarak evine mutlu dönmek istiyor. Sezona yenilgiyle başlayan Galatasaray ise evinde Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek. Zevkli geçmesi beklenen maç Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak ve saat 13.00’de başlayacak. Saat 16.0’da da Yeşilyurt evinde İller Bankası’nı konuk edecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.