Ereğli Aslana hazırlanıyor

Ereğli Aslana hazırlanıyor

Aroma Bayanlar Voleybol Liginde mücadele eden Ereğli Belediyespor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak.

Lige Beşiktaş galibiyeti ile başlayarak moral bulan yeşil-beyazlı ekip ikinci maçında ise sahasında İller Bankası’na boyun eğdi. Geçtiğimiz hafta İller Bankası karşısında evinde beklenmedik bir yenilgi alan Ereğli Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Galatasaray maçını kazanarak bu yenilgiyi telafi etmek istiyor. Rakibin güçlü olmasının önemli olmadığının altını çizen Kulüp Başkanı Fethi Ertekin, “Geçen hafta olağanüstü taraftarımız karşısında, hiç beklemediğimiz ve arzu etmediğimiz bir yenilgi aldık. Bunu Galatasaray maçında telafi etmek istiyoruz. Ligde zayıf ve güçlü takım diye bir şey yok. Tüm takımların birbirini yenebildiği bir sezon yaşıyoruz. Kendilerini üzdüğümüz taraftarlardan özür diliyoruz, bundan sonra aynı şeyler yaşanmayacak. Yaşanmaması için gayret göstereceğiz. Deplasmandan galibiyetle dönerek, onlara hediye etmek istiyoruz. Ereğli’de oynayacağımız tüm maçlara, İller Bankası maçındaki aynı ilginin gösterilmesi en büyük dileğimiz” dedi.

Galatasaray-Ereğli Belediyespor arasındaki voleybol müsabakası 1 Kasım Pazar günü, İstanbul TVF 50. Yıl Spor Salonunda başlayacak. İller Bankası karşısında yenilerek otoriteleri şaşırtan temsilcimizin, bu maçı kazanarak sevenlerini mutlu etmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.