Erdoğan, Cuma Günü Çalışma Bakanı İle İş Ve İşçi Güvenliğini Görüşecek

Erdoğan, Cuma Günü Çalışma Bakanı İle İş Ve İşçi Güvenliğini Görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte aralarında TESK, Türk-İş, TÜSİAD ve TÜRSAB ‘ın da bulunduğu 14 derneğin başkanlarının bulunduğu heyeti kabul...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile birlikte aralarında TESK, Türk-İş, TÜSİAD ve TÜRSAB ‘ın da bulunduğu 14 derneğin başkanlarının bulunduğu heyeti kabul etti. Görüşmenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hisarcıklıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cuma günü iş ve işçi güvenliği konusunu görüşmek için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’le bir araya geleceğini açıkladı.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan, DİSK Başkanı Kani Beko, TİSK Başkanı Yağız Eyüboğlu, Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, Türk Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri Ahmet Demirci, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca ve TURKONFED Başkanı Süleyman Onatça'nın bulunduğu heyeti Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul etti. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından TOBB Başkanı Hisarcıkloğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Hisarcıkloğlu, “Türkiye’de ekonomik ve sosyal hayatı temsil eden meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve sendika konfederasyonları olarak buradayız. Türkiye’nin işçilerini girişimcilerini esnaflarını memurlarını temsil ediyoruz. Her görüşten her inançtan ve bütün tamamını üyelerimizi temsil ediyoruz. Hepimiz Türkiye’nin daha ileriye gitmesi için çalışıyoruz." dedi.

    10 Ağustos’ta ilk defa halkın oyuyla cumhurbaşkanını seçmek için sandığa gidildiğini belirten Hisarcıklıoğlu, "Bizim için son derece önemli ve kritik bir seçimdi. Bu seçim sürecinde istikrarı gözeterek huzurlu bir ortamda tamamlanmış olmasından son derece memnunuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde olduğu gibi bu önemli görevde de Türkiye için hizmetlere devam edeceğine eminiz. Tüm milletimize hayırlı olsun." diye konuştu.

    Gazetecilerin İstanbul Mecidiyeköy’de yaşanan asansör faciasını hatırlatması üzerine Hisarcıklıoğlu, "Şuandaki ziyaretimizin amacı hayırlı olsun ziyareti. Tüm Türkiye’nin tamamını kapsayan sivil toplum kuruluşları olarak burdayız onun dışında görüşlerimizi kurumlarımız olarak tek tek alırsınız." şeklinde konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.