Erdoğan Ankara'da açıklamalarda bulundu

Erdoğan Ankara'da açıklamalarda bulundu

Başbakan Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda açıklamalarda bulundu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan dönüşü Ankara Esenboğa Havalimanı'nda konuştu.

İşte konuşmasının satır başları;

Sizleri bu anlamlı buluşmadan en kalbi duygularla selamlıyorum. Bildiğiniz gibi Cumartesi günü Samsun'lu kardeşlerim bizi karşıladırlar. Oradan Ünye'ye geçtik. Onlarla kucaklaştık. Oradan Fatsa'ya geçtik. Ardından Ordu'ya geçtik. Aynen Ordu'da on binlerce kardeşimiz bizleri karşıladı. Ertesi gün Giresun'daydık Giresun'da muhteşem bir açılış törenini gerçekleştirdik. Orada da başka bir heyecan vardı. ve Trabzon'dan Pakistan'a hareket ettik.

"ZİLLETE TABİİ OLANLAR KAYBEDECEK"

Ben diyor, sana yolu sormuyorum. Arkadaş soruyorum. Yol arkadaşı yoksa yol neye yarar? Önce yol arkadaşı, sonra yol. İşte bu yola böyle çıktık. Biz milletimize aşık olduk, milletimizi sevdik .Bu yolculukta el ele şu 17 Aralık'ta hükümetimize karşı yapılan bu operasyonlarda bilesiniz ki bunun perde arkası milli iradeye değil milletedir. Burada bir tercih var. Ya millet ya zillet.. Dilerim ki millet diyenler kazanacak. Zillete tabii olanlar yine kaybedecek.

"BEDDUAYA LANDE DUAYA DAVET"

Ben size hep şunu söylüyorum. Bize Bosna'nın duaları yeter, bize Şam'ın duaları yeter, bize Kahire'nin, Bağdat'ın duaları yeter. Bize güzö yaşlı ninelerin duaları yeter. Kardeşlerim bu akşam buradan bir şey daha söylüyorum; bedduaya lanet duaya davet diyorum!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.