Erdinç: Takımların şansı eşit

Erdinç: Takımların şansı eşit

Konyasporun tecrübeli kaptanı Erdinç Yavuz, Kasımpaşa ile iç sahada oynayacakları ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek rakiplerini saf dışı bırakıp final oynamak ve finali de kazanarak Süper Lig'

Konyaspor’un tecrübeli kaptanı Erdinç Yavuz, Kasımpaşa ile iç sahada oynayacakları ilk maçta avantajlı bir skor elde ederek rakiplerini saf dışı bırakıp final oynamak ve finali de kazanarak Süper Lig'e yükselmek istediklerini söyledi. 

"Sezon öncesi düşüncelerle gelinen noktaya bakıldığında ligi iyi bir yerde tamamladığımızı söyleyebilirim" diyen kaptan Erdinç, açıklamasını şöyle sürdürdü. "Normal sezonu ilk iki takım arasında tamamlayıp Süper Lig'e çıkabilirdik ama olmadı. Şimdi Süper Lig hedefimizi Play-Off grubunda mücadele ederek sürdüreceğiz. Hafta başından bu yana Nevşehir'de iyi bir ortamda sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Öncelikle düşüncemiz kendi sahamızda Cumartesi günü oynayacağımız 1.maçta Kasımpaşa'ya karşı avantajlı bir skor elde edip rövanşa bu avantajımızı iyi kullanarak finale yükselmek. Gol yemeden alacağımız bir galibiyet bizi finale yükseltir. Takım olarak kendimize güvenimiz tam. Konyaspor'u Play-Offlar’dan Süper Lig'e taşıyacağımıza inancımız tam. İnşallah bunu başaracağız."  

Play-Off grubundaki hiç bir takıma karşı ligde galibiyetlerinin olmadığı ve bunun takım üzerinde bir stres yaşatıp yaşatmayacağı sorusunu da yanıtlayan Erdinç, "Tabiki onun bir baskısı var ama çok fazla etkileyeceğini zannetmiyorum. Sahaya çıktığımızda her takım 11 kişi oynuyor ve şartlar eşit. O gün kim daha iyi hazırlandıysa ve organize oluyorsa maçı o takım kazanıyor. Sezon boyunca bunu yaşadık zaten. Ben ümit ediyorum ki biz galibiyetle başlayacağız ve Konyaspor'u finale taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Taraftarlara da çağrıda bulunan takım kaptanı Erdinç Yavuz, bu konuda da şunları söyledi. "Taraftarlarımızın kendi sahamızda oynadığımız son maçlarda alınan istenmeyen sonuçlar ve yaşanan puan kayıpları nedeniyle bize biraz kırgınlığı var. O puan kayıplarını yaşamasak belki son hafta Elazığspor ile Konya'da final oynayıp Süper Lig'e çıkan takım biz olacaktık. Maalesef bunlar yaşandı ve artık önümüze bakmamız lazım. İki tane kritik maç oynayacağız ve ikinci maç seyircisiz olacak. İlk maçımızda taraftarlarımızın tribünleri doldurmalarını ve bize destek vermelerini bekliyoruz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.