Erdem’den mesaj: Herşey yolunda

Erdem’den mesaj: Herşey yolunda

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini ve tüm oyuncuları kısa zamanda tanıdığını söyledi. Erdem ikinci yarı başarılı olacaklarını söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor dev arası hazırlık kampını Antalya’da sürdürüyor. Teknik Direktör İlker Erdem kısa zamanda tüm futbolcuları tanıdığını kaydederken, verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Kamp çalışmalarının planlandığı şekilde ve istenilen düzeyde geçtiğini kaydeden Erdem : “Futbolcular ile kısa zamanda tanıştık ve kaynaştık. Bu kamp dönemi bizim için çok iyi oldu. Sıkıntısız ve verimli bir kamp geriyoruz” dedi Geride kalan süreç içinde iki hazırlık maçı oynadıklarını kaydeden Teknik Direktör İlker Erdem: “Her iki maçta da tüm oyuncularımızı görme şansı bulduk. Her oyuncumuza şans vermeye gayret gösteriyoruz. İstediklerimizi uygulamak için çalışıyoruz. Onlarda gayretli çalışarak ellerinden geleni yapıyorlar. Neticesinde bir hazırlık müsabakası oynadık. Sonucuna çok önem vermesek de ilerisi için planlar yapabilmemiz adına bu hazırlık maçları önemli. Arkadaşlarımıza bu takımda hepsinin yeri olduğunu söylüyoruz. Bu amaçla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Onlarda ilk günden itibaren ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalıyorlar” ifadelerini kullandı.

ŞARTLAR UYGUN OLURSA TAKVİYE YAPARIZ

Takımdan ayrılan oyuncuların olduğunu ve yeni gelenlerin bulunduğunu kaydeden Teknik Direktör İlker Erdem : “Tabiî ki takviye düşünüyoruz. Şartlarımıza ve takımımıza uyum sağlayabilecek bir veya iki, daha çok takıma ağabeylik yapabilecek ofansif anlamda oyuncu düşünüyoruz. Ama olmazsa çok şey kaybetmiş olmayız. Liglerde ikinci yarılar farklı geçiyor. Bunu daha önceki çalıştığımız takımlardan edindiğimiz tecrübelerle söylüyorum. Şartlarımıza uygun oyuncular olursa aramıza katılması isteriz. Biz ligin ikinci yarısında başarılı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.