Erdem: matematiksel de rahatlamak istiyoruz

Erdem: matematiksel de rahatlamak istiyoruz

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem Tarsus İdmanyurdu galibiyeti ile rahatladıklarını ancak matematiksel olarak da rahatlamak istediklerini söyledi.

 Tarsus İdman Yurdu galibiyetinin çok önemli olduğunu  vurgulayan Erdem: “Rakibimizden puan almak anlamında önemli bir müsabakaydı. Ancak henüz her şey bitmedi. Matematiksel olarak riski ortadan kaldırdığımız an rahatlayacağız” dedi

Puan sıralamasında biraz daha rahat bir konuma ulaşabilmek adına rakip ayırt etmeden mücadeleyi sürdüreceklerini kaydeden İlker Erdem: “İyi bir oyun oynayarak kanmak bizi mutlu etti. Şu an ligde rahat bir konumdayız dersek bir anlam ifade etmez. Sadece rakibimizden üç puan aldık. Onu aşağıda tuttuk. Önümüzde 7 müsabakada daha var ve daha almamız gereken puanlar var. Bizim hiç her maç ayrı bir öneme sahip. Lider bir takımla oynayacağız. Deplasmanda onlardan puan alabilecek gümüz var. Yeter ki bütünlüğümüzü sahaya yansıtabilelim. Maç günü daha çok isteyip, puanları almak adına elimizden geleni yapacağız. Konya Anadolu Selçukluspor’a yakışır şekilde inanç ve mücadelemizle kazanmak istiyoruz. Oyun anlayışımızı, birliktelik ve bütünlüğümüzü sahaya yansıtırsak iklim ve hava şartlarının ikinci planda kalacağına inanıyorum. Matematiksel olarak riski ortadan kaldırdığımız zaman rahatlığı yaşayacağız” ifadelerinin kulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.