Erdem: Kazanmak zorundayız

Erdem: Kazanmak zorundayız

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem yarın sahalarında oynayacakları Pendikspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem yarın sahalarında oynayacakları Pendikspor maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Erdem kart cezalısı 3 oyuncu için ise kendileri için eksik olmadığını diğer futbolcuların da aynı görevi layıkıyla yerine getireceğine inandığının altını çizdi.

Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Anadolu Selçukluspor yarın sahasında oynayacağı Pendikspor maçında sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor.  Pendikspor karşılaşmasına konsantre olduklarını kaydeden Teknik Direktör İlker Erdem: “Göztepe maçına iyi oynayıp kaybedilen bir üç puan diye bakıyorum. Maç için oyuncularımı tebrik etmekten başka yapacak bir şeyim yok. Önümüzde zorlu Pendikspor maçı var ve ona hazırlanıyoruz” dedi.

HER OYUNCUMUZ DEĞERLİ
Geniş bir kadroları  bulunduğunu kaydeden İlker Edem, kart cezalısı üç futbolcunun forma giyemeyeceği Pendikspor maçı öncesi “Bize göre eksik yok. Kadromuzda bulunan her oyuncumuz değerli. Bu durumlar ligin içinde olan şeyler. Daha önce benim dönemimde hiç oynamayan oyuncularımız bu hafta Göztepe maçında sahaya çıktı ve görevlerini yaptı. Şimdide öyle olacak. Aksi takdirde kadroda 25 futbolcu bulundurmanın bir anlamı yok” ifadelerini kulandı.

HİÇBİR TAKIMIN YERİ GARANTİ DEĞİL
Ligin son düdüğüne kadar heyecanın süreceğini kaydeden İlker Erdem: “Çok zorlu bir ligde mücadele ediyoruz. Hiçbir takımın yeri garanti değil. Her hafta alınan sonuçlara göre sıralama inanılmaz değişiyor. Zor olanı başarmak önemli ve biz bunu yapabilecek güçteyiz. İyi bir ekibimiz var ve mazeretimiz yok. Önümüzdeki Pendikspor maçını kazanmak zorundayız. Çalışmalarımızı bu doğrultuda yapıyoruz” diye konuştu.

ANADOLU MAÇ STADINDA ANTRENMAN YAPTI
Anadolu Selçukluspor yarın karşılaşacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını maçın oynanacağı Selçuklu Belediyesi Stadyumunda yaptı  Teknik Direktör İlker Erdem yönetiminde yapılan günün tek çalışmasına kaleci Mehmet Zeki Uçan sakatlığı nedeniyle katılmazken, Göztepe maçında aldığı darbe ile sakatlanan İbrahim Alan düz koşu yaptı. Gökay Işıtan’ın da takımdan ayrı koşu yaptığı taktik çalışmada ısınma hareketlerinin ardından tam sahada çift kale maç yapan futbolcuları açma germe hareketleri ile çalışmayı tamamlandı. Önceki gün yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle katılamayan Ramazan Durdu ve Vedat Bora takımla birlikte çalıştı. Çalışmayı Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş da takip etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.