Erdem: Çok kırılganız

Erdem: Çok kırılganız

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem takımın iyi durumda olduğunu belirterek, tek eksik yanlarının takımın kırılgan yapısı olduğunu belirtti

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem takımın iyi durumda olduğunu belirterek, tek eksik yanlarının takımın kırılgan yapısı olduğunu belirtti. Erdem transferdeki son gelişmeleri de Merhaba Spor’a değerlendirdi. Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’un Antalya kampı devam ediyor. Yeşil beyazlılar bugün kampta ilk hazırlık maçını oynayacak.

“KIRILGAN BİR YAPIMIZ VAR”

Yeşil beyazlıların yeni teknik direktörü İlker Erdem kamp çalışmalarının iyi gittiğini belirterek oyuncularından memnun olduğunu söyledi. Erdem takımın tek eksiğini ise şu sözlerle açıkladı, “Şimdi şöyle bir kere net olarak söyleyeyim, inanılmaz yetenekli oyuncularımız var. Ancak biraz duygusal oyuncular ve çabuk kırılıyorlar. Yıllardan beridir bu işleri yapıyoruz, bu işlerin içinden geldik. Bu takımın birbirine bağlı bir takım olduğunu düşünüyorum, ancak bu sonuçlara yansımamış. Kırılgan yapıyı atlattığımız zaman bir iki takviye ile çok daha iyi ve sahada daha iyi savaşan bir Anadolu Selçukluspor yaratabileceğimizi düşünüyorum. Başarı ile ilgili hiçbir sıkıntımız yok. Biz oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz.”

“2-3 OYUNCU ALACAĞIZ”

Takıma devre arası yapılacak transferlerin “abi” niteliği taşıyacağı belirten Erdem, kırılgan yapıyı yeni transferlerle kırmayı planladıklarını söyledi. Erdem, “Bu takımın sıralamadaki yeri farlı olsa, oyuncuklarımıza bugün olduğu gibi yarında güvenebilirdik. Ancak sıralama camiayı tedirgin etmiş durumunda. Bu nedenle de 2-3 takviye düşünüyoruz. Çok fazla takviye planımız yok. Bu oyuncuların yetenekleri ve karakterleri çok iyi. 2-3 tane abi konumunda oyuncu almalıyız ki genç oyuncuları da ayağa kaldırabilsin. Oyuncu almazsak bu kırılgan yapıyı ikinci devrede de yaşayabiliriz, o anlamda da abi konumunda 2-3 oyuncu takviye etmeyi planlıyoruz.” dedi.

“KANATLARA TAKVİYE YAPMALIYIZ”

Tecrübeli teknik adam takviye yapmayı planladıkları noktaları ise şöyle açıkladı, “Benim için olmazsa olmaz yoktur ama bir tane sağ kanat oyuncusu almayı istiyoruz. Mevkisel takılmamak lazım ama bir forvet oyuncusu almak istiyoruz. 3 günlük sürede çok inandığım İbrahim ve Yaser’in yükünü azaltacak bir oyuncu düşünüyoruz. Birde sol öne bir takviye planımız var. Konyaspor’dan da Abdülkerim Bardakçı arkadaşımız yönetimimizin söylediğine göre aramıza katılacak. Onunla beraber 3 oyuncu daha alarak transferi kapatacağız. En kötü sağ ve sol öne oyuncu alırsak ikinci yarıda daha iyi bir futbol sunabileceğimize inanıyorum.”

Nihat ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.