Erdal:Çok çalışmamız lazım

Erdal:Çok çalışmamız lazım

Yeni oluşan bir takım olmalarına rağmen üst düzeydeki arkadaşlık dolayısıyla uyum sorununu fazla yaşamadıklarını ve çok iyi bir çalışma döneminden geçtiklerini bildiren yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Erdal Kılıçaslan, yeni sezonda başarılı olacak

Çok sıkı bir hazırlık dönemi yaşadıklarını söyleyen Erdal Kılıçaslan, "Süper Lig'in en yeni takımı biziz. Bu yüzden rakiplerimizle aramızda var olan eksiklikleri gidermek adına çok çalışmamız gerekiyor. Konya'da başlayan Kızılcahamam'da devam eden ve son olarak bulunduğumuz Avusturya kampında üst düzeye çıkan çalışmalardan ve çalışma temposundan memnunuz. Başarılı olmak istiyorsak sezon başındaki bu ağır tempolu hazırlık dönemini iyi atlatmamız gerekiyor. Çok şükür ciddi anlamda bir sakatlığında olmaması bizim adımıza bir şanstı. Aramıza yeni katılacak arkadaşlar dışında tam kadro çalışıyoruz ve bu da yeni takım olduğumuz için muhtemel uyum sorununu yaşamamamıza neden oldu. İşini çok seven ve iyi yapan bir teknik kadro ile yine işini çok seven tek düşüncesi Konyaspor'un başarısı olan oyuncular topluluğu olarak bizler Konyaspor'un başarılı olmasını istiyoruz. Bakıldığında gerçekten yepyeni bir takım oluştu. Çok çok iyi çalışıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte 'Bir an önce sezon başlasa da Konyaspor'un ne kadar güçlü ve iddialı olduğunu gösterelim' düşüncesindeyiz. Bunun için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

2010-2011 sezonu öncesi taraftarlarımıza da seslenen  Erdal Kılıçaslan, "Taraftarlarımız geçen sezon kötü günlerimizde bile bizim yanımızda oldu. Onlardan aynı desteği daha da arttırarak yeni sezonda vermelerini bekliyorum. Çok sabırlı olmaları gerekiyor. Yeni bir takımız ve bu sene oldukça zor bir Süper Lig bizi bekliyor. Ama onların vereceği destekle ve 12.adamın yanımızda olduğunu hissettirmeleriyle biz daha güçlü olacağız ve taraftarlarımıza başarılı bir sezon yaşatacağız" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.