Erbakan Konya’ya geliyor

Erbakan Konya’ya geliyor

Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 7 Eylül Salı günü Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi’nin davetlisi olarak Konya’ya gelecek

Ramazan ayında Türkiye’nin dört bir yanını ziyaret eden Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan, 7 Eylül 2010 Salı günü Konya’ya gelecek. Gelenek olduğu üzere her Ramazan ayında Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Konya’da ağırladıklarını belirten Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, dernek binasında yaptığı basın toplantısında Erbakan’ın Konya programını bildirdi.
Ramazan’ın 27. gününde iftarını Konya’da açacak olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Bayındırlık İl Müdürlüğü Sosyal Tesisleri’nde gençlerle bir araya gelecek. 54. Hükümet Başbakanı ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kendileri için çok büyük bir değere sahip olduğunu söyleyen AGD Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, “Erbakan hoca, bir siyasi parti lideri değil, dünya lideridir. İnanan insanlara idare edilmek yerine idare etmeyi öğretmiştir. Bu, aynı zamanda insana verilen değerin bir göstergesidir. Erbakan hocamız iktidarda olduğu 54. hükümet döneminde ülkemizde en son teknolojiyi kullanmış, sanayileşmenin artmasını sağlamıştır” dedi.
İnanan insanların iki asır boyunca hep kaybettiklerini, ama Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın 1974’te yaptığı Kıbrıs çıkarması ile bu kayıpların son bulduğunu söyleyen Yusuf Güneş, “Dünya siyonizmi bu olaya dikkat çekmiş ve Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Türkiye’de iktidar olmaması için iç ve dış mihraklarla engel olmaya çalışmıştır” ifadelerini kullandı.
MİLLETİN GÜCÜ, İMANLI GENÇLİĞİDİR
Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın en temel dayanağının ahlak ve maneviyat olduğuna dikkat çeken Yusuf Güneş, “Bir milletin gücünün topu, tüfeği ve parası değil, sahip olduğu imanlı gençliği olduğunu belirten hocamız, İslam coğrafyasının imanlı gençliğini kaybetmemesi gerektiğini hep vurgulamıştır. İslam alemi bugün, inanan gençliğini kaybetmeye başladı. Biz, İstanbul’un Fethi’nde gemileri karadan imanlı gençlerimizle yürüttük. Hocamız buna dikkat çekiyor. Ahlak ve maneviyattan yoksun olan gençlik, kendisini bilgi noktasında ne kadar doldurursa doldursun, ülke için faydalı olamaz” ifadelerini kullandı. Yusuf Güneş, 7 Eylül Salı günü Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Konya’da AGD’li gençlerle iftar açacağını duyurarak sözlerini tamamladı.
RASİM ATALAY
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.