Enkay Group Moskova’da Showroom Açtı

Enkay Group Moskova’da Showroom Açtı

Amerikan Sub-Zero Wolf firmasının 2007 yılından itibaren beyaz esya markalarının Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinde distribütörlüğünü yapan Türk Enkay Group Moskova’da showroom açtı.Rusya’nın başkenti Moskova’nın...

Amerikan Sub-Zero Wolf firmasının 2007 yılından itibaren beyaz esya markalarının Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkelerinde distribütörlüğünü yapan Türk Enkay Group Moskova’da showroom açtı.

Rusya’nın başkenti Moskova’nın merkezi Yakimanski’de yapılan açılışa Enkay Group Genel Müdürü Nadir Bayat, Türkiye, Rusya ve BDT Genel Müdürü Mehmet Gül, Türk ve Rus iş adamları katıldı. Açılış konuşmasını yapan Bayat, kurum olarak bayi ve müşterilere daha iyi hizmet vermek amacıyla yeni info showroom projesini hayata geçirdiklerini ifade etti. Enkay Group Genel Müdürü, “Şirketimiz Türkiye’nin en değerli firmaları arasındaki yerini güçlendiriyor. Üstün ve özgün teknolojiye sahip ürünleri Türk pazarına taşıyan Enkay Group tüketicisine sunduğu ürün ve hizmetleriyle her mekanda kalite, estetik ve rahatlık sunmayı hedefliyor.” dedi.

BAYİ SAYILARI ARTIRILACAK

Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan Türkiye, Rusya ve BDT Genel Müdürü Mehmet Gül Rusya piyasasında 2007 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini söyledi. Gül, “Daha önce Moskova’nın Olimpiyski prospektindeydik. Müşteri ve bayilerimize daha iyi hizmet vermek adına Yakimanski sokağına taşındık. 130 metrelik alanda ürünlerimizi sergiliyoruz. 12 kişi olarak burada Rus müşterilere hizmet vereceğiz. Buraya gelenler ürünleri daha detaylı görme şansına sahipler. Burada satış olmayacak. Satışları bayilerimiz gerçekleştirecek. Moskova’da 76 bayimiz var. Moskova’da dışında St.Petersburg, Volgograd ve başka kentlerde de 16 bayimiz faaliyet gösteriyor. Biz sayımızı artırmayı planlıyoruz. 2015 yılında bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. BDT ülkelerinde resmi temsilcilik açmayı planlıyoruz. Marka değerimizi, kalitemizi artıracağız.” şeklinde konuştu.

POLİTİK OLAYLAR TİCARİ FAALİYETLERİMİZİ OLUMSUZ ETKİLEMİYOR

Rusya piyasasından memnun olduklarını söyleyen Gül, “Politik olaylar faaliyetimizi etkilemiyor. Bilinçli tüketicilerimiz ve hedefimiz belli. Yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Komünizmden sonra Rusya’da batı ürünlerine ilgi ve potansiyel her zaman var. Bizim gibi lüks ürünlerin distribütörlüğünü yapan şirketlerin başarılı örnekleri var. Kaliteli hizmet ettikten ve kendinizi iyi anlattıktan sonra Rus müşteri için fiyat en son iştir. Rusya’ya yatırım planlayan Türk iş adamlarına tavsiyem şu: İyi analiz etmeden, Rusya’yı, Moskova’yı araştırmadan, Rus insanının pazara yönelik beklentilerini, bakış açılarını algılamadan herhangi bir yatırım yapılmaması gerektiğine inanıyorum.” tavsiyesinde bulundu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.