Enis Berberoğlu Görevini Bıraktı

Enis Berberoğlu Görevini Bıraktı

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu görevini bıraktı. Hürriyet Dijital Yayınlar Koordinatörü Eyüp Can ise görevden alındı.Ertuğrul Özkök'ten sonra Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen Enis Berberoğlu,...

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu görevini bıraktı. Hürriyet Dijital Yayınlar Koordinatörü Eyüp Can ise görevden alındı.

Ertuğrul Özkök'ten sonra Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen Enis Berberoğlu, görevini bıraktı. Enis Berberoğlu'nun istifa haberini Hürriyet Gazetecilik ve Matbaacılık Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı duyurdu. İstifa haberinin ardından Berberoğlu, çalışma arkadaşlarına bir konuşma yaparak veda etti. Berberoğlu veda konuşmasında, "5 yıllık Hürriyet maceramda bana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim" dedi. Enis Berberoğlu ayrıca, Henüz herhangi bir planının olmadığını ve biraz dinlenmeyi düşündüğünü söyledi. Vuslat Doğan Sabancı da Berberoğlu'na teşekkür etti.

Diğer taraftan Rakidal'in kapaması ardından dijital tarafta sorumluluğu üzerinde toplayan Hürriyet Dijital Yayınlar Koordinatörü Eyüp Can'ın da görevine son verildiği öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.