Engelli taraftarlar arma aşkına 227 kilometre yol yaptı

Engelli taraftarlar arma aşkına 227 kilometre yol yaptı

Konya Görmeyenleri Koruma Derneği Akşehir Şubesi ‘nden 9 Engelli taraftar Karapınar Belediyespor – Akşehirspor maçı için 227 kilometre yol yaparak Akşehirspor’a destek için Karapınar’a gitti.

Maçtan 3 puanla ayrılan Akşehirsporlu futbolcular galibiyeti kendilerini yalnız bırakmayan engelli taraftarlara hediye etti.

3 PUANLA AYRILDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ

Akşehir’den Karapınar’a giden derneğin Eski Başkan Yardımcısı Fatma Akçay, yaptığı açıklamada; “Akşehir Belediyesi’nin özel asansörlü aracıyla buraya geldik. Takımımızı yalnız bırakmamak adına şampiyonluk yolunda onlara destek amacıyla yola çıktık. Buradan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz. Takımımıza desteğimiz her maç sürecek. Bizlere desteğini esirgemeyen Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve Kulüp Başkanı Yahya Yıldız’a teşekkür ediyorum” dedi.

“3 PUAN TARAFTARIMIZA ARMAĞAN OLSUN”

Akşehirspor Kulüp Başkanı Yahya Yıldız ise, “Engelli taraftarlarımız bizi yalnız bırakmamak içinn Karapınar’a geldiler. Bu düşünceleri bizleri gururlandırdı.  Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu galibiyet onlara armağan olsun” sözlerini kullanırken Akşehirspor Teknik Direktörü Cenap Taner ise, sahadaki itici güçlerinin bugün engelli taraftarlar olduğunu söyleyerek kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.

AHMET SÜTCÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.