En rahat maç

En rahat maç

Geride kalan haftada Mersin Büyükşehir Belediyespor’u yenerek kümede kalmayı garantileyen Torku Konya Selçuk Üniversitesi sezonun son ve en rahat maçına çıkacak. Sarı-mavili ekip İstanbul’da Anadolu Efes’e konuk olacak

Beko Basketbol Liginde normal sezon bugün ve yarın oynanacak karşılaşmalarla sona erecek. Ligde kalmayı garantileyen temsilcimiz Torku Konya Selçuk Üniversitesi bugün sezon son ve en rahat maçına çıkacak. Abdi ipekçi Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 20.00’da başlayacak.

Müsabakayı  Zafer Yılmaz,Ahmet Tatlıcı, Uğur Özen hakem üçlüsü yönetecek.

SEZONUN EN RAHAT MAÇI

Bu sezon kümede kalma hedefi ile yolan çıkan Torku Konya Selçuk Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyespor’u yenerek kümede kalmayı başardı. Sarı-mavili ekip bugün sezonun en rahat maçına çıkacak. Torku Konya Selçuk Üniversitesi normal sezonun son maçında bugün Anadolu Efes’e konuk olacak. Sarı-mavili ekip sahasında oynadığı maçta rakibini yenmeyi başarmıştı. İstanbul’a uçakla gitmeyi planlayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi uçakta yer olmadığı için deplasmana karayolu ile gitmek zorunda kaldı. 

WİLLİAMS REKORA KOŞUYOR

Maç başına 3 blok ortalamayla Beko Basketbol Ligi'nin blok kralı olan Sean Williams, Torku Konya'nın bu sezon son karşılaşması olan Anadolu Efes deplasmanına rekor için çıkacak. Şu ana kadar 2013-14 sezonunda toplam 87 blok yapan Williams, Anadolu Efes'e karşı 3 blok daha yaparsa, lig tarihinin bir sezonda en çok blok yapan oyuncusu olacak.Şu anda Beko Basketbol Ligi tarihinin bir sezonda en çok blok yapma rekoru 1997-98 sezonunda Fenerbahçe formasıyla 30 maçta 89 bloğa imza atan Dallas Comegys'e ait. Bu sezon Torku Konya'nın 29 maçında da forma giyen Sean Williams, sadece bir maçta blok yapamadı. Ligin ilk yarısında oynanan Trabzonspor Medical Park deplasmanında ise tam 8 blok yapmıştı.İlginçtir ki normal sezonun son haftasında rekor için Anadolu Efes karşısına çıkacak olan Sean Williams, blok yapamadan tamamladığı tek maçı da aynı rakibe karşı oynamıştı. Williams bu karşılaşmayı 10 sayı, 7 ribaunt, 2 asist ve 3 top çalma ile oynamıştı.

Beko Basketbol Ligi’nde sezonun son haftasında program şu şekilde; Aliağa Petkim-Türk Telekom, Olin Edirne-Fenerbahçe Ülker, Tofaş-Royal Halı Gaziantep Basketbol, Anadolu Efes-Torku Konya Selçuk Üniversitesi, Uşak Sportif-Trabzonspor Medical Park, Mersin BŞB-Galatasaray Liv Hospital, Aykon Ted Ankara Kolejliler-Pınar Karşıyaka, Beşiktaş İntegral Forex-Banvit.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.