En kötü 3 puan

En kötü 3 puan

Konya Anadolu Selçukluspor’un tecrübeli isimlerinden Mehmet Abdullah Çoban kalan haftalarda işlerinin daha zorlu olduğunu belirterek, “En kötü 3 puan almak zorunda olduğumuz haftalara giriyoruz” dedi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Dardanelspor karşısında alınan beraberlik moralleri bozdu. Yeşil beyazlıları kalan haftalarda daha zorlu bir periyot bekliyor.

KAZANMAMIZ GEREKİYORDU
Yeşil beyazlıların tecrübeli ismi Abdullah Çoban bu hafta oynadıkları ve 1-1 berabere kaldıkları Dardanelspor maçıyla alakalı olarak, “Maça galibiyet için çıkmıştık. Hem üst sıralara çıkmak, hem de rakibimiz olan takımları altımızda tutmak adına oldukça önemli bir karşılaşmaydı. Karşılaşmaya iyi başladık ve bunun neticesinde de aradığımız golü bulduk. Ama son dakikada yine istemediğimiz bir gol gördük kalemizde. Diyecek pek fazla bir şey yok. Kazanmamız gerekiyordu. Bunu başaramadığımız için üzgünüz.” dedi.

KARARI İZLEYENLER VERECEK
Abdullah karşılaşmanın hakemi ile ilgili soruya ise; “Hakemlerle ilgili konuşmak bizim işimiz değil. Tribündeki insanların neyin ne olduğunu gördü. Kararı verecek olanda onlar. Bazı sıkıntı yaratan kararlar vardı ama umarız bundan sonrasında aynı hatalara maruz kalmayız. Temennimiz bu” şeklinde cevap verdi.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYACAĞIZ
Tecrübeli oyuncu bundan sonraki haftalarla ilgili olarak ise; “Artık işimiz biraz daha zor. Zorlu maçlara çıkacağız. Ama bu ekip kaliteli bir ekip ve bunu başaracak yeteneğe sahip. Kimsenin endişelenmesini istemiyoruz. Bizden beklenileni başaracağız. Dediğim gibi daha zorlu haftalara giriyoruz ve artık en kötü 3 puan almak zorunda olduğumuz maçlar oynayacağız. Allah’ın da izniyle bunu başarabiliriz.” dedi.
 

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.