En iyi kadro bizim olacak

En iyi kadro bizim olacak

Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, yerli ve yabancı transferinde iki oyuncuya imza attırdıklarını belirterek, yeni sezonun en iyi kadrolarından birisinin Atiker Konyaspor'da olacağını söyledi

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Gözünü dış transfere çeviren Atiker Konyaspor, Belçika Pro Lig ekiplerinden Waasland Beveren forması giyen 21 yaşındaki Boşnak oyuncu Deni Milosevic ile 3 yıllık sözleşme imzalamasının ardındanş, daha önce görüşmeler yaptığı, ancak isimleri açıklanmayan futbolcularla da masaya oturmanın planlarını yapıyor.  Deni Milosevic’in Belçika’nın Standart Liege kulübünden transfer edildiğini söyleyen Atiker Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Ömer Korkmaz, “Deni Milosevic kulübümüzün Bosnalı 3.transferi oldu. Kendisi ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Transferinde desteklerinden dolayı eski futbolcu olan babasına ve menajerine teşekkür ediyoruz. İnşallah takımımız ve kendisi adına hayırlı olur. Kulübümüze önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz” dedi.
 
Mevcut kadrolarını yapılacak takviyelerle daha da güçlendireceklerini söyleyen Korkmaz, daha önce görüşmeler yaptıkları oyuncuların kendileri ve menejerleriyle masaya oturmanın ve anlaşmanın çalışmasını yaptıklarını bildirdi, Korkmaz, "Atiker Konyaspor'lu taraftarlar müsterih olsunlar yeni sezonda 3 kulvarda başarılı bir şekilde mücadele edecek olan kadroyu kuracağız. Bütün gayretimiz ve çabalarımız iyi bir kadro kurmak için" dedi.
 
ÇOK MUTLUYUM
Atiker Konyaspor'un yeni transferi kaleci Abdülaziz Demircan, geride kalan sezonun en başarılı takımlarından olan Atiker Konyaspor'a imza attığı için mutlu olduğunu belirterek, "Teklif geldiğinde heyecanlandım ve düşünmeden kabul ettim. Çünkü Atiker Konyaspor Türk futbolunun önemli camialarından ve son sezona elde ettiği lig üçüncülüğü ile damgasını vurmuş bir kulüp. 2 yıllık sözleşme imzaladım. Amacım bu süre içerisinde Atiker Konyaspor'un başarısı için elinden gelenin fazlasını sahaya yansıtacak takımımıza gerçek anlamda katkı sağlamak. Bir an önce sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum. Bu sözleşme hem kulübüme hem de bana hayırlı olsun" şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.