En golcü Hasan Kabze

En golcü Hasan Kabze

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun 16 hafta süren ilk devresinde Torku Konyaspor 14 gol atarken, takımın en golcü isim 4 golle takım kaptanlarından Hasan Salih Kabze oldu.

Spor Toto Süper Lig'de 2014-2015 sezonunun 16 hafta süren ilk devresinde Torku Konyaspor 14 gol atarken, takımın  en golcü isim 4 golle takım kaptanlarından Hasan Salih Kabze oldu.

Tecrübeli oyuncu Trabzonspor, Gaziantepspor, Mersin İ.Y. ve Beşiktaş maçlarında gol sevinci yaşarken, kendisini Eskişehirspor ve Balıkesirspor mücadelelerinde gol atan Gabriel Torje, Trabzonspor ve Kardemir D.Ç.Karabükspor maçlarında skora katkıda bulunan Ömer Ali Şahiner ile Fenerbahçe ve Gaziantepspor karşılaşmalarında gol bulan Dimitar Rangelov 2'şer golle takip etti.

Torku Konyaspor diğer gollerini ise K.Erciyesspor maçında Ciprian Marica, Mersin İ.Y. maçında Selim Ay ve Ç.Rizespor A.Ş. mücadelesinde Djalma Campos kaydetti.

Sezonun ikinci haftasında iç sahada oynadığımız Balıkesirspor karşılaşmasında konuk ekipten Abdülhamit Yıldız ise kendi kalesine gol atan isim oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu Spor Toto Süper Lig'de gelecek sezondan itibaren kulüplere, 28 kişilik takım kadrolarında 14, 18 kişilik maç kadrolarında ise tamamı ilk 11'de oynayabilecek şekilde 11 yabancı oyuncu bulundurma hakkı verildiğini duyurdu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.