Emniyetin Soygun Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Emniyetin Soygun Tatbikatı Gerçeğini Aratmadı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen ‘silahlı soygun’ tatbikatı gerçeğini aratmadı. Tatbikatta bir postane şubesini soyup kaçan silahlı soyguncular kısa sürede yakalanarak etkisiz hale getirildi.    Senaryo...

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen ‘silahlı soygun’ tatbikatı gerçeğini aratmadı. Tatbikatta bir postane şubesini soyup kaçan silahlı soyguncular kısa sürede yakalanarak etkisiz hale getirildi.

    Senaryo gereği, maskeli ve silahlı 2 hırsızın Ekmekçi Mahallesi Boğazkesen Caddesi üzerinde bir postane şubesinde silahlı soygun gerçekleştirdikleri ihbarı yapıldı. İhbar üzerine haber merkezi tarafından ilgili birimlere şüphelilerin soygunu gerçekleştirdikten sonra araçla kaçtığı bilgisi verildi. Telsiz anonsunun ardından polis ekipleri zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. Arcın Mağaralı Mahallesi Batıpark Caddesi'nde seyir halinde olduğunu tespit eden ekipler, otomobili takibe başladı. Kısa süren kovalamacanın ardından yolu trafiğe kapatan polis, zanlıları kıskıvrak yakaladı.

    Vatandaşların şaşkın bakışlarla izlediği tatbikat, zanlıların ekip otosuna bindirilmesiyle sona erdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.