Emmioğlu Giyim, umrecileri uğurladı

Emmioğlu Giyim, umrecileri uğurladı

Emmioğlu Giyim, 4 Haziran’da Mevlana Kültür Merkezinde yaptığı çekiliş sonrasında belirlediği 25 kişilik umreci adaylarını dün Umreye yolcu etti.

Emmioğlu Giyim yetkilileri bugüne kadar müşterilerine yaşattığı heyecan ve mutluluğu umre talihlilerini kutsal beldelere yolcu ederken müşterilerinden daha fazla yaşadı.

2 Aralık 2009-28 Mayıs 2010 tarihleri arasında düzenlediği kampanya ile 25 TL’lik alışveriş karşılığı yapılan çekiliş ile 25 kişiyi umre talihlisi yapan Emmioğlu Giyim, 4 Haziran’da gerçekleşen çekiliş sonrasında belirlenen umrecileri dün sabah Konya Havaalanından İstanbul aktarmalı Medine’ye yolcu etti. Nuri Doğan Turizm güvencesi ile kutsal beldelere gidecek umreci adaylarının yolculuğunda duygulu anlar yaşanırken talihlilerin heyecan ve mutluluğu gözlerden kaçmadı. Yaptıkları alışveriş karşılığında gerçekleşen çekilişle kutsal beldelere ziyaret hakkı kazanan ve bunu gerçekleştirmek için 16 günlük umreye giden adayların yolculuğu için Havaalanında düzenlenen programda müşterilerini yolcu eden Emmioğlu Giyim’de firma satış sorumlusu Harun Kayısı’da müşterileriyle birlikte kutsal beldelere gitti. Umreye gidecek müşterileriyle tek tek ilgilenen ve sağ salim gidip gelmelerini dileyen Emmioğlu Giyim Medya Pazarlama Halkla İlişkiler Sorumlusu İbrahim Gökay, Konya’ya farklı bir heyecan yaşattıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Şuan yaşadığımız mutluluğu tarif etmek gerçekten zor. Böylesi önemli bir olaya vesile olmak bizleri onurlandırdı. Umrecilerimiz buradan havalanıp önce İstanbul’a sonra Medine’ye inecekler. Nuri doğan Turizm sponsorluğunda gerçekleşecek bu kutsal yolculuğun hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. Tüm umrecilerimizin sağ salim dönmelerini temenni ediyor aynı heyecanı 4 Ağustos’ta karşılama töreninde de yaşamak için beklediğimizi belirtiyoruz. Ben başta Nuri Doğan Turizm ve bu mutlulukta emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Heyecanlarını Emmioğlu Giyim’e teşekkür ederek anlatan umreciler ise, “Emmioğlu Giyim sayesinde bu önemli yolculuğa çıkıyoruz. Hayatımızda böylesi bir olayın yaptığımız alışveriş karşılığında yaşanıyor olması inanılmaz bir duygu. Rüyamızda gördüğümüzde inanması güç bu mutluluğa yaşattığı için Emmioğlu Giyim’e ve Nuri Doğan Turizm’e teşekkür ediyoruz” dediler.
25 kişilik umreci adaylarının aileleriyle birlikte 61 kişi olduğu ve 4 Ağustos Çarşamba günü dönecekleri bildirildi.
MUHAMMET GÜMÜŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.