Elde var 6 oyuncu

Elde var 6 oyuncu

Konyasporda bir taraftan kongre hazırlıkları sürerken, bir taraftan da iç transferde imzalar atılıyor. İç transferde kulüpte kalması istenen 7 futbolcudan 6sı tamam. Erdal, 3 yıllığına imza attı

Konyaspor’da dış transfer Da Silva dışında tamamlandı.. Sözleşmeleri devam eden ve yeni sezonda takımda kalmaları istenilen Görkem, Ramazan, Ufukhan, Uğur Yanıkdemir ve Eser dışında sözleşmesi sona eren Erdal ile de dün masaya oturuldu ve anlaşma sağlanarak 3 yıllık sözleşme imzalandı.. Böylece iç transferde kulüpte kalması istenilen 7 futbolcudan 6’sı tamamlandı.

Erdal ile anlaşma sağlanmasının ardından kulübün resmi internet sitesinde konuyla ilgili şu açıklama yapıldı.. “Kulübümüz, sözleşmesi sona eren ve Konya'ya davet edilen oyuncumuz Erdal Kılıçaslan ile yapılan görüşme sonrasında anlaşmaya varmış olup, kendisi ile 2010-2013 sezonlarını kapsayan 3 yıllık sözleşme imzalamıştır.” Erdal’a verilecek para konusunda ise açıklama yapılmadı..

Transferle ilgili olarak görüşlerini aldığımız Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, sözleşmesi biten futbolculardan sadece Da Silva’nın kaldığını, Bu futbolcuyu da kadroda düşündüklerini ve anlaşmak istediklerini açıkladı. Sözleşmesi devam eden Görkem, Ufukhan, Uğur Yanıkdemir, Ramazan ve Eser ile Konya’ya dönüşlerinde görüşerek alacakları paralarda artırıma gidilecek ve sözleşmeleri de uzatılacak.. Bilindiği gibi Konyaspor’da 16 futbolcuyla yollar ayrılmıştı.. Ayrıca, genç takımdan daha önce profesyonel yapılan Feyyaz ve Oğuz ile birlikte bu sezonda Muhammet Yörükuslu, Selim Ay, Ali Kireş, Ali Dere ve Niyazi profesyonel yapılarak 5’er yıllık sözleşme imzalandı.

Konyaspor’da, 11 Haziran’da yapılacak genel kurulla ilgili görüşmelerde devam ediyor.. Mevcut yönetimden önemli isimler, görev almayacakları konusunda açıklama yapmalarının ardından Bahattin Karapınar dışında ikinci biri listenin çıkabileceği görüşü ağırlık kazandı..

KUTLAMALAR DEVAM EDİYOR

Bank Asya 1.Lig Yükselme Grubu’nda şampiyon olarak Süper Lig’de mücadele etmeye hak kazanan Konyaspor’a kutlama ziyaretleri sürüyor. Hotamış ve Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği yöneticileri ile BBP Konya İl ve İlçe Teşkilatı, Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar ve yönetimi ziyaret ederek, elde edilen başarıdan dolayı kutladı ve aynı başarının Süper Lig’de de devam etmesi temennisinde bulundu. Hotamış ve Havalisi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Kiraz, Konyaspor’un yakaladığı başarıdan dolayı gurur duyduklarını ve bu zorlu yolda gelen zaferde emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirtti. BBP Konya İl ve İlçe Teşkilatı yönetimimizin ikinci ziyaretçileriydi. Konya için büyük anlam ifade eden Konyaspor’umuzun başarısının inanmışlığın karşılığı olduğunu belirten partililer, aynı başarının Süper Lig’de de tekrarlanması için Konya’nın artık harekete geçmesi ve daha fazla kenetlenmesi gerektiğinin altını çizdiler.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti belirten Bahattin Karapınar ise, “Konyaspor’umuzun Konya için ne anlam ifade ettiğini Süper Lig’e yükseldiğimizde yaşanılan sevinçlerle gördük. Artık Konya şehri Konyaspor için ne yapabiliriz sorusuna karşılık vermek için daha fazla destek olmalı. Bursaspor’un yakaladığı başarı, uzun bir birlikteliğin, inancın ve istikrarın karşılığıdır. Bunu Konyaspor’da yapabildiğimiz takdirde Konya’da aynı başarıyı yaşayacaktır. Tüm gayretler Konyaspor’un bundan sonra daha sağlam adımlarla daha önemli başarılara ulaşması adına olmalıdır” şeklinde görüş belirtti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.