Elano’nun İki Gol Attığı Maçtan Beraberlik Çıktı

Elano’nun İki Gol Attığı Maçtan Beraberlik Çıktı

Hindistan Süper Ligi’nde liderliğe yükselmeyi planlayan Chennai takımında hesaplar uymadı. Sahasında NorthEast United’ı kabul eden Chennai sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Ligde gol krallığı yarışında ise başı çeken Elano 2 gol atarak...

Hindistan Süper Ligi’nde liderliğe yükselmeyi planlayan Chennai takımında hesaplar uymadı. Sahasında NorthEast United’ı kabul eden Chennai sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. Ligde gol krallığı yarışında ise başı çeken Elano 2 gol atarak toplam gol sayısını 8'e ulaştırdı.

Maç sonrası basına konuşan Chennai'in yardımcı antrenörü Vivek Nagul 2 puan kaybettiklerini söyledi. Vivek, "Sadece yenmeyi planlamıştık. İyi mücadele eden takım bugün 2 puan kaybetti." dedi.

Elano hakkındaki bir soruyu ise 'büyük oyuncu' ifadesiyle cevaplayan Vivek, eski Galatasaraylı oyuncudan övgüyle bahsederek, "Elano bugün de üst düzey bir performans sergiledi. Çok iyi sezon geçiriyor. Hemen hemen her maçta da gol atıyor. Bugün golcülerimizde fiziki olarak güçlüydü. Onlarda yakında gol atmaya başlayacaklardır." diye konuştu.

NorthEast United teknik direktörü Ricki Herbert takımın mücadelesinden mutlu olduğunu söyledi. Herbert, "Bu gün takımım yenmeye daha yakındı. Zorlu sınavdan geçtiğimizi düşünüyorum. İki kere geri dönüş yaptık ve bunun için çok mutluyum." dedi.

Ligde liderlik koltuğuna geçme şansı devam eden Chennai’nin bir maç eksiği bulunuyor. 7 maçta 12 puanla ilk sırada yer alan Atletico de Kolkata’yı Chennai, 6 maçta 11 puanla takip ediyor.

Bugün ligde iki önemli karşılaşma oynanacak. Zico’nun teknik direktörlük yaptığı Goa, sahasında Anelka’nın forma giydiği Mumbai City’yi ağırlayacak. Diğer karşılaşmada ise daha önce İngiltere milli takım kalecisi olan James’in takımı Kerala Blasters evinde başkent Yeni Delhi’nin takımı Delhi Dynamos’la karşı karşıya gelecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.