Eğlence Siz İstediğiniz Sürece Devam Eder!

Eğlence Siz İstediğiniz Sürece Devam Eder!

Eğlence Siz İstediğiniz Sürece Devam Eder!

Bir kart hayal edin! Bu kartla eğlenceye istediğiniz zaman kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. Yanlış okumadınız ViaSea yıllık sınırsız kart ile yıl boyunca sınırsız sinema keyfinden akvaryum keşiflerine, Tema Park eğlencesinden sınırsız adrenaline kadar her şey sizin istediğiniz şekilde planlanır. İster peşin ödeme ister 3 taksit imkânıyla siz de hemen şimdi bizi arayarak veya online işlem kolaylığıyla tek giriş ücreti ödeyerek sınırsız giriş kartına sahip olabilirsiniz.

Yıllık sınırsız kartın avantajları arasında sınırsız eğlencenin yanı sıra, eğlenirken öğrenme fırsatı ve adrenalin tutkusunun karşılanması da sayılabilir. Sevdiklerinizle beraber kaliteli vakit geçirmek istediğiniz zaman tercih edeceğiniz ViaSea ayrıcalığıyla farkı hissedebilir ve hizmetlerimizin bağımlısı olabilirsiniz. Yazın açık havada ve kışın da sinema salonunda keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak olan ile şehir hayatının yoğun temposuna mutlu bir mola verebilirsiniz. Ülkemizin en modern mimariye sahip salonlarında ister ailece ister ayrı ayrı filmlere girebilir ve çıkışta soluğu Tema Park’ın çılgın ünitelerinden birinde alabilirsiniz.

Sadece Çocuklara Özel Değil… Herkes İçin Sınırsız Eğlence

Birbirinden yeni ve eğlenceli oyunların yer aldığı Game Center’a dilediğiniz zaman ile giriş yapabilirsiniz. Yeteneğinizi göstermenize imkân sağlayan makinelerin yanı sıra bowling parkuru da sizi bekliyor. İstanbul’un en uzun akvaryum tüneline sahip olan alanda dolaşarak denizaltı canlılarıyla tanışabilir, dünyanın ilk iklim temalı alanında dönemsel olarak düzenlenen faaliyetlere katılarak yeni deneyimler kazanabilirsiniz. Eğitimle eğlencenin müthiş birlikteliği sizi de sıkıca saracak ve her hafta sonunuzu burada değerlendirmek isteyeceksiniz.

Online formu doldurarak ViaSea yıllık bilet sahibi olabilir ve sadece size özel avantaj ve kampanya fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Eğlencenin en tematik adresi olan ViaSea’de müşteri taleplerine odaklanan hizmetlerimiz, eğlence ihtiyacının en kaliteli şekilde karşılanması için planlanır. Göklerin hâkimi ve denizaltının efsanesi olmak istiyorsanız siz de “Ailece eğlence” sloganını benimseyin ve kartınızı şimdiden cebinize koyun. En özel günleri ve anları ölümsüz kılacak aktivitelere katılın ve yılsonuna kadar sahip olduğunuz hakları değerlendirerek kendinize ve sevdiklerinize vakit ayırmanın tadına varın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.