Eğitim Bakanı Yardımcısı Erdem: Dershanelerle İlgili 8 İlde Çalıştay Yapılıyor

Eğitim Bakanı Yardımcısı Erdem: Dershanelerle İlgili 8 İlde Çalıştay Yapılıyor

Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Orhan Erdem, dershanelerle ilgili 8 ilde çalıştaylar yapıldığını söyleyerek, "İnşallah mağdur etmeden en yumuşak şekilde geçişi yapalım diye gayret ediyoruz.

Milli Eğitim Bakanı Yardımcısı Orhan Erdem, dershanelerle ilgili 8 ilde çalıştaylar yapıldığını söyleyerek, "İnşallah mağdur etmeden en yumuşak şekilde geçişi yapalım diye gayret ediyoruz." dedi.

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye ''Kafkasya'dan Anadolu'ya kültür köprülerimiz: Seyid Yahya Şirvani ve Halvetilik" konulu sempozyuma katılmak amacıyla gelen Orhan Erdem, dershanelerle ilgili Cihan Haber Ajansı'na değerlendirmelerde bulundu.

Erdem, dershanelere ilişkin sürecin bugün itibariyle başladığını ve konuya ilişkin 8 ilde çalıştaylar düzenlendiğini söyledi. Erdem, ''Ben dahil müsteşarımız dahil, bakanımız defalarca görüşmeler yaptı. Bu hafta sonuna kadar, 3 gün çarşambaya kadar yapılan çalıştaylar, sonra bizdeki bilgilerin tekrar derlenmesi ve elimizdeki taslağın son halini alarak pazartesi de Bakanlar Kuruluna sunulması süreci devam ediyor. İnşallah mağdur etmeden en yumuşak şekilde geçişi yapalım diye gayret ediyoruz." dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.