Ege Nkm Çocuklara Özel Bal Serisini İzmir Fuarı'nda Tanıtıyor

Ege Nkm Çocuklara Özel Bal Serisini İzmir Fuarı'nda Tanıtıyor

"Ege" markalı ürünleriyle bal ve zeytinyağı sektöründe faaliyet gösteren Ege NKM, çocuklar için ürettiği yeni bal serisini 82.

"Ege" markalı ürünleriyle bal ve zeytinyağı sektöründe faaliyet gösteren Ege NKM, çocuklar için ürettiği yeni bal serisini 82. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'nda tanıtıyor. Ürünlerinin tamamını fuarda tanıttıklarını belirten şirket sahibi Nedim Kalpaklıoğlu, “Standımızda, yeni çıkan ürünlerimizle birlikte çocuklara yönelik ürünlerimizi de sergiliyoruz. Daha etkin tanıtım yapabilmek için tadımlık ürünlerimizi, standımızı ziyaret eden misafirlerimize dağıtıyoruz. Standımıza gelen ziyaretçilerimize, ürünlerimiz hakkında ayrıntılı bilgi veriyoruz." dedi.

Aileleri gerçek bal ve balın çocuk gelişimi üzerindeki etkileri hakkında da bilgilendirdiklerini belirten Kalpaklıoğlu, "Bu yıl fuarımıza gösterilen büyük ilgi nedeniyle güzel bir fuar dönemi geçiriyoruz. Standımıza gelen tüketicilerimizin de artık sağlıklı bal hakkında bilinçli olmaları bizler için çok sevindirici. Bal önemli bir konu. Biz üretim yaptığımız tesislerde, güvenli üretim hakkındaki hususlara çok dikkat ediyoruz. Balımızı üretirken güvenli gıda standartları için tam 62 analizden geçirerek halkımıza sunuyoruz. Tüketicilerimizin ve çocuklarımızın sağlığı bizim için çok önemli. Çocuklar için özel olarak ürettiğimiz Trans Formes, My Little Ponny gibi çocukların sevdiği karakterlerle küçük tüpler şeklinde ambalajlanan ürünlerimizle onlara balı daha çok sevdirmeyi, tüketimini arttırmayı hedefliyoruz. Güvenli gıda konusunda duyarlı olan Türk tüketicisinin hassasiyetine uygun olarak hazırlıyoruz. Ege Bal olarak kaliteli ve sağlıklı üretim olan misyonumuzu Türk halkına sunuyoruz.” şeklinde konuştu. Markalarının iç ve dış pazarlarında bilinirliğini arttırmak için çalışmalar yaptıklarını da anlatan Kalpaklıoğlu, fuarda çiçek, çam, ginseng, kekik, tarçın ve yayla ballarıyla zeytinyağı ve çocuk bal yeni serilerini sergilediklerini söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.