Düzeltme-silahlı Saldırıya Uğrayan 2 Kardeş Öldü

Düzeltme-silahlı Saldırıya Uğrayan 2 Kardeş Öldü

Sayın Abonemiz,Daha önce geçilen haberde ölü sayısı sehven 1 olarak yer almıştır. Doğrusu 2 olacaktır. Haberimizi düzelterek yeniden servis ediyoruz. Saygılarımızla.Adana’da iki kardeş uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını...

Sayın Abonemiz,

Daha önce geçilen haberde ölü sayısı sehven 1 olarak yer almıştır. Doğrusu 2 olacaktır. Haberimizi düzelterek yeniden servis ediyoruz. Saygılarımızla.

Adana’da iki kardeş uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Adana Küçükdikili beldesi Şambayat köyü yolunda meydana gelen olayda, şehir merkezinden motosikletle köylerine giden Efraim (25) ve Muhittin Türkmen (19) kardeşlere bir araç çarptı. Araçtan çıkan ve kimliği henüz tespit edilemeyen şahıslar, Türkmen kardeşlere mermi yağdırdı. Kardeşlerden Efraim Türkmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Başından yaralanan Muhittin Türkmen ise ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Muhittin Türkmen de burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay yerine gelen polis detaylı inceleme yaptı. Çevrede 16 adet boş kovan bulundu. Türkmen kardeşlere yapılan saldırının nedeni araştırılıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.