DUYGUSAL MAÇ!

DUYGUSAL MAÇ!

Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile bugün saat 19.00'da oynayacağı karşılaşmayla hem taraftarlarına hem de 65 yıllık Büyükşehir Belediye Atatürk stadına veda edecek. Kartal, tarihi stadına galibiyetle veda etmeyi ve ligde kalmayı

Torku Konyaspor, bugün Kayserispor ile oynayacağı 33. hafta maçıyla hem stada hem de  taraftarlarına veda edecek.  Büyükşehir Belediye Atatürk Stadyumunda oynanacak ve  saat 19.00'da başlayacak  maçta İstanbul bölgesinden Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan'ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Serdar Akçer yaparken, maçta Arkın Akgöl dördüncü, Mustafa Aydın beşinci, Bülent Birincioğlu ise altıncı hakem olarak görev alacak.

Torku Konyaspor’da, bu maçın hazırlıkları dün ter idmanıyla tamamlandı ve oyuncular tesislerde kampa girdi. Kayserispor’u yenip puanını 41’e çıkartarak rahatlamayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda bugünkü maçta  sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ali Turan ve hafta içerisinde antrenmanda sakatlanan ve MR’ı çekilen Kokaloviç kadroda yer alamayacak.

Torku Konyaspor, Kayserispor maçına  muhtemelen şu 11 ile çıkacak: İtandje- Tolga, Selim Ay, Vukoviç, Mehmet Uslu- Ali Çamdalı, Mehmet Güven- Djalma, Hlep, Hasan Kabze- Gekas.

Torku Kanyaspor yönetici ve teknik adamları, taraftarları tribünlere davet ederek destek istediler. Yönetici ve teknik adamlar, Kayserispor’u yenmek zorunda olduklarını ve bunu gerçekleştirerek taraftarlara galibiyetle veda edeceklerini dile getirdiler.
Torku Konyaspor ile Kayserispor, bugün  16. keze karşı karşıya gelecek. İki takımın bugüne kadar Süper Lig'de oynadığı 15 maçta  Kartallar 3 galibiyet, 4 yenilgi alırken, 8 maç ise berabere sona erdi. İstanbul bölgesi hakemi Volkan Bayarslan ise, bugün Torku Konyaspor’un bu sezon ikinci maçına çıkacak. Bayarslan 9. hafta da içi sahada oynanan ve yeşil-beyazlı takımın 1-0 yenildiği Bursaspor maçını yönetmişti..
Torku Konyaspor-Kayserispor maçının biletleri bugün saat 13.00’den itibaren Atatürk stadı gişelerinden satışa çıkartılacak.  Akhisar maçı öncesi, iki maçlık kombine bilet alanlar bu biletleriyle Kayserispor maçına da girebilecekler. Diğer seyirciler ise Kayserispor karşılaşmasını Kale Arkası Tribünlerden 3 TL. Eski Yeşil Tribünden 3 TL. Maraton  ve Yeni Yeşil Tribünden 10 ve Kapalı Tribünden 30 TL. ödeyerek izleyebilecekler. Konuk takım taraftarları bilet ücretleri de 10 TL olarak açıklandı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.