Duvarcı: Konyaspora destek için hazırız

Duvarcı: Konyaspora destek için hazırız

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı, Bank Asya 1. Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Konyasporun istenilen yere gelmesi için destek vermeye her zaman hazır old

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Bekir Duvarcı, Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Konyaspor’un istenilen yere gelmesi için destek vermeye her zaman hazır olduklarını söyledi. TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Recep Çınar ve yönetim kurulu üyeleri KONESOB Başkanı Bekir Duvarcı’ya ziyaret etti. Ziyarette konuşan Recep Çınar, Duvarcı’nın Konyaspor’a verdiği desteği önemsediklerini belirterek, bu desteğin tüm Konya’ya yayılmasını beklediklerini söyledi. Çınar, “Konya’dan para kazanan işadamlarının Konyaspor’a destek vermesini bekliyoruz. Bu tarz çalışmalara destek olduğu için TSYD Konya Şubesi olarak Bekir Duvarcı’ya teşekkür ediyoruz. Bu desteklerinin devamının da geleceğini biliyoruz. Konyaspor şehrimizin dünyaya açılan penceresi. Bu pencerenin kapanmasını hiçbir zaman istemiyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KONESOB Başkanı Bekir Duvarcı, kongrelerinde güven tazeleyen TSYD Konya Şubesi yöneticilerine görevlerinde başarılar diledi. Spor yazarlarının Konya’da spor organizasyonlarına destek verdiğini, Bank Asya 1. Lig’de yer alan Konyaspor’a destek anlamında da kamuoyu oluşmasına katkı sağladığını kaydeden Duvarcı, “Konyaspor’un istenilen yere gelmesi için şahsen, maddi ve manevi olarak destek vermeye her zaman hazırız. Arkadaşlarımızla birlikte el birliği içinde olacağız. Bu Konya’nın meselesidir. Konyaspor’da göreve gelen yönetici arkadaşlar elini taşın altına koydu. Konya kamuoyunun ve basınımızın yönetime destek vermeye devam etmelerini istiyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.