Duruşumuz sınanmasın

Duruşumuz sınanmasın

İbrahim Apalı: Futbolun güzelliklerine bir katkımız olsun diye tribünleri dolduruyor ve her hafta örnek gösteriliyorsak, hakemlerden de 'Adalet' bekliyor ve kötü niyetli olmadıklarını görmek istiyoruz

 
ÖZKAHYA DİKKATLİ OLMALI
Spor Toto Süper Lig'de hakem hatalarından dolayı en çok canı yanan kulüplerden birisinin Torku Konyaspor olduğuna dikkat çeken Nalçacılar Taraftar Grubu Başkanı İbrahim Apalı, özellikle Pazar günü deplasmanda oynanacak olan İstanbul Başakşehir-Torku Konyaspor maçını yönetecek olan Halis Özkahya'nın, çok daha dikkatli bir yönetim göstermesini beklediklerini  söyledi. Apalı, “Halis Özkahya Torku Konyaspor'un hakkını yemesin, hakkını da yedirmesin ve adil bir yönetim göstersin” dedi.
İbrahim Apalı, Torku Konyaspor'lu taraftarlar olarak mümkün olduğunca centilmence takımlarını desteklediklerini belirterek, Türkiye'de pazar ve pazartesi akşamları televizyonlarda, gazetelerde Torku Konyaspor taraftarlarından bahsediliyor ve örnek gösteriliyorsa, bu iyiniyet  ve fair play duruşunun bir anlamı olduğunu ve hafife alınmasının gerektiğini söyledi.  
 
BİZLERİ FUTBOLDAN SOĞUTMASINLAR
Hakemlerin de çok dikkatli olmalarının gerektiğini ifade eden Apalı, “Bizler sadece güzel futbol izlemek ve takımlarımızın başarısını görmek için stadları dolduruyoruz. Futbolun güzelliklerine bir katkımız olsun istiyoruz. Ancak, rakip takım oyuncularının, özellikle de hakemlerin yanlış kararlar vererek, daha doğrusu bir takımdan alıp diğer bir takıma maçı vermesi canımızı yakıyor ve üzülüyoruz. Fenerbahçe maçında Egemen'in attığı gol öncesi yaptığı fauldü ve görmezden gelindi. Kayseri Erciyes maçında verilmeyen penaltı hem maçın hem de iki takımın kaderini değiştirdi. Beşiktaş'a iç sahada 2-1 yenildiğimiz maçı gözünüzün önüne getirin. Halis Özkayha yönetmişti o maçı. Beşiktaş takımının yaptığı iki faulü görmedi ve maçı kaybeden Torku Konyaspor oldu. Özkahya maçın kaderine direkt etki etmişti. Pazar günü Başakşehir maçını yine bu hakem yönetecek. Benim bu konuda içimiz rahat değil. TFF ve MHK yetkililerinin içi rahatsa ne diyebilirim ki. Türkiye'de 4 büyükler dahil, futbol şehri olarak bilinen Bursa, Eskişehir ve buna benzer illerde futbol seyircisi tribünlerden kaçıyorsa, Konyalı futbolseverler ve seyirciler 42 bin kişilik  Torku Arenada destan yazıyorlarsa,  spor yazarları ve televizyon yorumcuları tarafından her hafta örnek gösteriliyorsa, Türkiye'de futbolu yönetenlerden rica ediyoruz, bizleri de futboldan soğutmasınlar ve tribünlerden kaçırmasınlar”diye konuştu.
 
HAKEMLER ADALETLİ OLMALI
Hakemlerin Torku Konyaspor'a karşı iyiniyetli olmadıklarını düşündüklerini söyleyen Nalçacılar Taraftar Grubu Başkanı İbrahim Apalı,  Konya'yı ve Konyaspor'u yönetenlerin bu konuda yeteri kadar seslerinin çıkmadığının da altını çizerek, bu sessizliğe de bir anlam veremediklerini söyledi. Apalı, “Hakemlerden 'Adalet' beklentimizi ve kötü niyetli olmadıkları düşüncemizi sürdürmek istiyoruz. Ancak, artık ciddi ciddi canımızın yandığı bu hakem hatalarının tekrarlanmamasını ve kendilerinden adaletli olmalarını istiyoruz” dedi.
merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.