Durmuş unutulmadı

Durmuş unutulmadı

İhsaniye Gençlerbirliği Kulübü, geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden genç futbolcusu Durmuş için bir tören düzenledi. 3 Nolu Sahada yapılan törende duygulu anlar yaşandı

U 17 Futbol Ligi’nde mücadele eden İhsaniye Gençlerbirliği Kulübü ligin son haftasına hüzünlü çıktı. İhsaniye, yaklaşık iki yıldır formasını giyen 1993 doğumlu genç isimlerinden geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirerek hayatını yitiren futbolcusu Durmuş Coşkun anısına bir tören düzenleyerek başarılı futbolcusuna vefa gösterdi. Atatürk Stadı 3 Nolu Saha’da düzenlenen törene Durmuş’un acılı ailesi ile birlikte İhsaniye Gençlerbiliği Kulüp başkanı Mustafa Sırrı Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, takım antrenörü Şenol Boran ve spor camiası katıldı.
Son haftada oynanacak olan Konya1907 Spor maçı öncesinde elerinde “Durmuş seni unutmayacağız” yazılı pankartla sahaya çıkan takım arkadaşları göz yaşlarına hakim olamazken, Durmuş’un 5 numaralı formasını giymediler ve yedek kulübesine fotoğrafı ile birlikte astılar. Maç öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken, takım arkadaşları Konya 1907 maçı öncesinde Durmuş için kenetlenerek bu maçı onun için oynayacaklarını belirttiler ve galibiyet yemini ettiler.
İhsaniye Gençlerbiliği Teknik Direktörü Şenol Boran, hafta içinde yitirdikleri genç futbolcuları Durmuş için çok üzgün olduklarını söyledi. Durmuş’un sadece bir futbolcu olmadığını ifade eden Boran; “Durmuş futbolculuğu ile birlikte çok da iyi bir insandı. Durmuş, herkese örnek olabilecek karakterde futbolcuydu. hem okulunda hem takım içinde herkes tarafından sevilen bir insandı. Onu kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Durmuş’a Allah’tan rahmet acılı ailesine ve takımımıza baş sağlığı diliyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.