Dürdane Altunel’in hedefi altın madalya

Dürdane Altunel’in hedefi altın madalya

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünün başarılı sporcusu Milli sporcu Dürdane Altunel Çin de tatemiye çıkıyor.

Selçuklu Belediyesi Spor Kulübünün başarılı sporcusu Milli sporcu Dürdane Altunel Çin de tatemiye çıkıyor. 4-6 Temmuz tarihleri arasında Çin'in Suzhou kentinde yapılacak olan Tekvando Grand Prix şampiyonasına katılacak olan Dürdane Altunel altın madalya almayı hedefliyor.

Bu yıl dört defa yapılacağı belirtilen Grand Prix maçlarının 2016 Rio olimpiyatları öncesi seçme niteliği taşıdığı vurgulandı. Farklı kilolarda dünyanın en iyi sporcularının katılabildiği zorlu maçlar Milli takımımız için büyük önem taşıyor. Buradan alacağımız başarılı sonuçlar Rio için kaderimizi belirleyecek.

Dürdane Altunel'in 57 kiloda mücadele edeceğini belirten Selçuklu Belediyesi Spor Kulübü Tekvando antrenörü Ali armağan, "Katıldığı bir çok turnuvada başarılı sonuçlara imza atan Dürdane bu şampiyonada da elinden geleni yaparak ülkemiz için en iyi sonucu almaya gayret edecek. Bu zorlu maçlara oldukça iyi hazırlanan Milli takımımızda bulunan tüm sporculara ve Dürdane Altunel'e başarılan diliyorum. Şampiyona Rio olimpiyatları için oldukça önem taşıyor ve sporcularımızın başarılı sonuçlar çıkaracağına yürekten inanıyorum." dedi.

Dürdanel Altunel ise Çin'e gitmeden önce yaptığı açıklamada ülke olarak Rio olimpiyatlarına katılmaktan başka düşüncelerinin olmadığını ve bu bakımdan Grand Prix şampiyonasının son derece önemli olduğunu söyledi. Altunel, "Milli takımımızda bulunan tüm arkadaşlarım ve ben elimden gelenin en iyisini yaparak ülkemize başarılı sonuçlarla döneceğiz. İnşallah bunu başaracak ve ramazan bayramı öncesi milletimize çifte bayram yaşatacağız. Bana her zaman destek olan Kulüp yöneticilerimize ve Selçuklu Belediyesi Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay'a teşekkür ediyorum. Onlara başarılı sonuçlarla madalya getirerek ayrıca teşekkür etmek istiyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.