Dürdane Altunel altınla ödüllendirildi

Dürdane Altunel altınla ödüllendirildi

Mısır da düzenlenen Tekvando Dünya Şampiyonasında ikinci olarak ülkemizin ve şehrimizin gururu olan başarılı sporcu Dürdane Altunel, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediyesp

Mısır da düzenlenen Tekvando Dünya Şampiyonasında ikinci olarak ülkemizin ve şehrimizin gururu olan başarılı sporcu Dürdane Altunel, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy tarafından altınla ödüllendirildi. Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcusu ve milli sporcu Dürdane Altunel aldığı başarılı sonuçlarla ülkemizin ve şehrimizin gururu olmaya devam ediyor. Mısır da 03-06 Nisan 2012 tarihlerinde düzenlenen Tekvando Gençler Dünya şampiyonasında gümüş madalya alarak Dünya ikincisi olan Dürdane Altunel, Mart ayında İspanya da yapılan turnuvada da ikincilik kürsüsüne çıkmıştı. Selçuklu Belediyespor Kulüp Başkanı Selçuk Aksoy ve Selçuklu Belediyespor Kulübü Yöneticileri, Dürdane Altunel ile ailesi, Altunel’in Antrenörü Ali Armağan, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti.

Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcularının elde ettiği başarıların spora yaptıkları yatırımları anlamlı kıldığını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Selçuklu Belediyesi olarak spora büyük yatırımlar yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl yaptığımız 5 spor salonu Spor Bakanımız Suat Kılıç tarafından hizmete açıldı. Bu yıl yine 10 adet spor salonu planlamıştık. & tanesinin ihalesi yapıldı ve kısa süre içinde temelini atacağız. Kalan 4 tanesi de gelecek yapılmış olacak. Böylece 3 yıl içinde Selçuklu’ya 15 adet spor salonu kazandırmış olacağız. Ayrıca suni çim sahalarla ilçemizi donatıyoruz ve birçok alt yapı hizmeti Selçuklu Belediyesi tarafından giderilmiş oluyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.