Durak Akkanat şampiyonluğu kutladı

Durak Akkanat şampiyonluğu kutladı

Durak Ömer Akkanat YİBO’da şampiyonluk büyük bir coşkuyla kutlandı.

Verilen yemekte futbolcular ve teknik heyet ile Duraklı işadamları bir araya geldi. Konya 2.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyon olarak bir üst kümeye yükselen Durak Ömer Akkanat YİBO’da büyük bir mutluluk yaşanıyor. Elde edilen şampiyonluk, dün akşam yönetim tarafından verilen yemek programında büyük bir coşkuyla kutlandı. Beyşehir Gölü kıyısındaki Yalı Balık Evi’nde bir araya gelen kulüp yönetimi, futbolcular, teknik heyet ve Duraklı işadamları yaşanan coşkuya ortak oldu.

Kulüp Başkanı Şakir Okur, programda yaptığı konuşmada, “İyi ki bu yola çıktık. Çünkü bu sayede 1.Küme’ye şampiyon olarak çıktık. Bundan sonraki hedefimiz de aynı şekilde 1.Küme’de şampiyon olabilmektir. Beni zor durumda bırakmayıp bu başarıyı elde ettiğiniz için futbolcu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Asbaşkan Ahmet Ali Evci ise, 10 haftalık futbol maratonunun sonunda mutlu sona ulaştıklarını dile getirerek, “Özel hayatımızdan çalıntılarla bu yolu başarıyla tamamladık. Bu başarıya hep birlikte ulaştık. İnşallah 1.Küme’de de aynı başarıyı gösterip Süper Gruba yükselmek istiyoruz.”dedi.
Durak Köyü Muhtarı Ramazan Ballı da, yaptığı konuşmada futbolculara, yönetim ve teknik heyete köyün sesini duyurmasından dolayı teşekkür etti. Konuşmaların ardından yerel sanatçı Kosat tarafından seslendirilen hareketli parçalarla coşan futbolcu, yönetim ve teknik heyet, şampiyonluğu kaşık havası oyunlarıyla büyük bir coşkuyla kutladı. Çalan davul eşliğinde oynayan futbolcular elde edilen başarıdan dolayı büyük bir mutluluk yaşadı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.