Dünya Ahlak ve Maneviyat Derneği Konya'da namazda buluştu

Dünya Ahlak ve Maneviyat Derneği Konya'da namazda buluştu

Genel merkezi Konya’da bulunan Dünya Ahlak ve Maneviyat Derneği (AHLAKDER), gençlere yönelik çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

Genel merkezi Konya’da bulunan Dünya Ahlak ve Maneviyat Derneği (AHLAKDER), gençlere yönelik çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor. Her cuma günü sabah namazında Hz. Mevlana’nın türbesi yanında bulunan Sultan Selim Camii’nde buluşan gençler bu haftaki etkinliklerini de yoğun bir katılım ile gerçekleştirdiler.

Sabah namazının ardından gençlerle selamlaştıktan sonra konuşan AHLAKDER Genel Başkanı Kemal Güçlü, gençler ile sabah namazında buluşmanın günümüzde yapılabilecek en önemli çalışmalardan biri olduğunu belirtti. Güçlü, “Elhamdülillah bugün 300’e yakın gencimiz ile Hz. Mevlana’nın huzurunda, Sultan Selim Camii’nde buluştuk. Gençlik emek ister, gençleri kötülemek yerine onlar ile birlikte olup onlara Hakk’ı gösterip doğruya iletmemiz bizlerin görevidir. Gençlerimiz gayet zeki ve anlayışlıdır. Doğru yolu gösterecek kişilere ihtiyaç duymaktadırlar.  Bizler gençlerimizin olduğu tüm mekanlarda bulunarak gençlerimize ulaşmaya devam ediyoruz. Bugün burada, Mevlana Meydanı’nda da görüyoruz ki verilen emekler boşa gitmemektedir. Ve bu gençler bize daha çok çalışmamız gerektiğini göstermektedir. Ayrıca sadece gençlerimizi değil, tüm hemşehrilerimizi buranın manevi hazzını yaşamak için Her cuma sabah namazında Sultan Selim Camii’ne davet ediyoruz. cumamız hayırlara vesile olsun” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.